UT MED ZACH, INN MED COURTENEY: Zach Braff slutter, Courteney Cox begynner i "Scrubs".
UT MED ZACH, INN MED COURTENEY: Zach Braff slutter, Courteney Cox begynner i "Scrubs". Vis mer

Courteney inn, Zack ut!

"Friends"-stjernen får rolle i komiserien Scrubs.

SEHER.NO: Store forandringer skjer når den nye sesongen av komiserien "Scrubs" nå spilles inn.

Ikke bare skal serien produseres av ABC og ikke NBC, men også en av hovedrolleinnehaverne og seriens største stjerner, Zach Braff (33), slutter, skriver OK! Magazine.

- Dette har vært et fantastisk år. Jeg trodde virkelig at dette kom til å bli det siste året. Jeg håper jeg kan komme tilbake på besøk, og kanskje regissere noen av episodene og hjelpe til dersom det trengs, sier Braff.

Men når Zach nå går ut, kommer en annen stor stjerne inn.

Nylig kunne nemlig "Scrubs"-produsent Bill Lawrence avsløre at selveste Courteney Cox (43) har sagt ja til å være med i noen episoder.

- Alle synes det er kjempespennende at hun er her. Hun er en tv-komedie legende og har det kjempemorsomt. Det er ikke noe pes involvert. Vi er snille mot de nye, fancy menneskene, sier han.

"Friends"-stjernen skal spille overlege i sykehus-serien, som sendes på TV 2, og selv om hun kun deltar i 3 epsioder, håper Lawrence allerede at hun vil komme tilbake.

- Vi ville tatt henne tilbake øyeblikkelig. Hun er kjempemorsom og en fantastisk skuespillerinne, sier han, og legger til:

- Hun er skikkelig gem, og med på alt. Selv med slim over hele ansiktet er hun alltid like blid.

Cox har siden 2007 hatt sin egen tv-serie, "Dirt", men serien ble ingen stor suksess og ble nylig nedlagt etter kun to sesonger.

Forhåpentligvis scrub-ber hun dritten av seg og får større suksess nå...

LES OGSÅ: - Kjemper for Friends-film