- Courteney Cox vil gifte seg med eksen

Et halvt år etter bruddet med rockeren Johnny McDaid, skal «Friends»-stjernen være klar for å gjenoppta bryllupsplanene.

FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Courteney Cox og Johnny McDaid gikk hver til sitt i fjor vinter, men nå skal de angivelig ha funnet tilbake til hverandre.  Foto: Afp
FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Courteney Cox og Johnny McDaid gikk hver til sitt i fjor vinter, men nå skal de angivelig ha funnet tilbake til hverandre. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I november var «Friends»-stjernen Courteney Cox (51) knust etter bruddet med forloveden Johnny McDaid (39).

I slutten av mars dukket det opp bilder av de tidligere turtelduene sammen, noe som kunne tyde på at de hadde funnet tilbake til hverandre.

Siden den gang har duoen blitt avbildet sammen en rekke ganger, og ifølge nettstedet Life&Style planlegger de nok en gang giftermål.

- Courteney og Johnny planlegger vårbryllup. De var nettopp en tur i London og møtte en bryllupsplanlegger, sier en kilde til nettstedet.

Paret planlegger å holde seremonien i Irland, der Johnny er født og oppvokst. 

- De vurderer å gifte seg på Castle Leslie, der Paul McCartney og Heather Mills giftet seg, fortsetter kilden.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN IGJEN: Courteney Cox og Johnny McDaid ble sammen i 2013, forlovet seg i 2014 og gikk hver til sitt i 2015. Nå er paret sammen igjen.  Foto: Broadimage
SAMMEN IGJEN: Courteney Cox og Johnny McDaid ble sammen i 2013, forlovet seg i 2014 og gikk hver til sitt i 2015. Nå er paret sammen igjen. Foto: Broadimage Vis mer

Endelig sammen igjen

De første bildene av skuespillerinnen og Snow Patrol-rockerens gjenforening dukket opp etter de var på handletur sammen i Malibu i California 1. påskedag. 

- De bryr seg virkelig om hverandre og de tilbringer noe tid sammen, fortalte en representant for Courteney til E! News den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

SHOPPING: Courteney Cox, Johnny McDaid og elleve år gamle Coco ble avbildet på handletur i California i påsken. Foto: Splash News
SHOPPING: Courteney Cox, Johnny McDaid og elleve år gamle Coco ble avbildet på handletur i California i påsken. Foto: Splash News Vis mer

Bruddet mellom dem i vinter kom halvannet år etter de forlovet seg. Courteney, som tidligere var gift med skuespiller David Arquette (44), var i sjokk etter hvor fort alt skjedde.

- De gikk i parterapi fordi de hadde problemer og kranglet mye, om alt mulig. Han fant bare ut at han ville bryte med henne. Han har ikke oppgitt noen grunn, egentlig. Han sa bare at han vil fokusere på musikken sin og ikke orker kranglingen, hevdet en kilde om McDaid ifølge HollywoodLife.com. 

Cox og den nord-irske musikeren møttes i 2013, da hennes venn, sangstjernen Ed Sheeran (25), introduserte dem for hverandre.

Nå blir det spennende å se om turtelduene blir smidd i hymens lenker i nærmeste fremtid.

LES OGSÅ: Kysset som gikk verden rundt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer