Jennifer Aniston forlover for bestevenninnen:

Courteney Cox gifter seg

Courteney Cox gifter seg ikke bare én, men to ganger med Snow Patrol-sangeren Johnny McDaid.

VENNER FOR LIVET: Courteney Cox og Jennifer Aniston har vært bestevenninner helt siden innspillingene av komiserien «Friends» begynte i 1994. Foto: NTB scanpix
VENNER FOR LIVET: Courteney Cox og Jennifer Aniston har vært bestevenninner helt siden innspillingene av komiserien «Friends» begynte i 1994. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fem år etter at Courteney Cox (53) skilte seg fra skuespilleren David Arquette (46) etter 14 års ekteskap, smis hun i Hymens lenker igjen.

Denne gangen med rockekjæresten Johnny McDaid (41).

Med seg som forlover har hun «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (49), ifølge The Mirror. Courteney var også forlover for Jennifer da hun giftet seg med Justin Theroux (46) i 2015.

GIFTEKLARE: Johnny McDaid og Courteney Cox har planlagt to sommerbryllup. Foto: NTB scanpix
GIFTEKLARE: Johnny McDaid og Courteney Cox har planlagt to sommerbryllup. Foto: NTB scanpix Vis mer

For det er ikke bare i TV-serien de to er venner for livet. De er fortsatt bestevenner, selv om det er 14 år siden siste episode av komiserien som tok verden med storm gikk på lufta.

ENORM SUKSESS: «Friends» - også kjent som «Venner for livet» - gikk sin seiersgang verden over i ti år, før de tok farvel med seerne i 2004. Foto: NTB scanpix
ENORM SUKSESS: «Friends» - også kjent som «Venner for livet» - gikk sin seiersgang verden over i ti år, før de tok farvel med seerne i 2004. Foto: NTB scanpix Vis mer

God støtte

De to venninnene har vært der for hverandre gjennom tykt og tynt.

Da Aniston gikk gjennom vonde skilsmisser med både Brad Pitt (54) og Justin Theroux, var det Cox som ble ved venninnens side og trøstet henne, ifølge avisen The Mirror.

- Courteney og Jennifer er bestevenner, og har kommet enda nærmere hverandre de siste månedene, røper en kilde til tabloidavisen, og sikter til det vonde bruddet mellom Aniston og Theroux.

Ifølge Radar Online er det iskrem og vin med Courteney som var beste medisin for Jennifer.

To bryllup

Nå skal altså Jennifer gjengjelde tjenesten som forlover når venninnen gifter seg med Snow Patrol-sangeren i sommer.

- Courteney ville ikke gå opp kirkegulvet uten Jennifer ved sin side. De har et veldig sterkt vennskap, sier en kilde til The Mirror.

Courteney og rockeren har vært kjærester siden 2013, og ble forlovet året etter. I 2016 hadde de en fire måneder lang pause, før de ga kjærligheten en ny sjanse.

Nå gleder de seg til ikke bare ett, men to bryllup. Ifølge The Mirror skal det første finne sted i sommer i brudgommens hjemby Derry i Nord-Irland.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR STEFAR: Courteney Cox har datteren Coco (13) fra ekteskapet med med David Arquette. Foto: NTB scanpix
BLIR STEFAR: Courteney Cox har datteren Coco (13) fra ekteskapet med med David Arquette. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etterpå går ferden videre til Malibu utenfor Los Angeles, for å love hverandre evig troskap på amerikansk jord.

Kilden røper til avisen at bryllupet i Irland skal foregå i enkle, landlige omgivelser, mens det amerikanske skal bli preget av luksus og glamour – og finne sted på stranden.

- De vil gifte seg i Courteneys hus i Malibu i slutten av juli. Det blir et romantisk bryllup i solnedgangen, røper en annen kilde til ukebladet Heat.

Fire brudekjoler?

Det er også ventet en rekke kjendiser til bryllupene. Blant de heteste navnene, er popstjernen Ed Sheeran (27). Det var nemlig han som introduserte de to for hverandre!

Kilden røper også til The Mirror at bruden har bestilt intet mindre enn fire brudekjoler fra designerne Jenny Packham, Vera Wang og Zuhair Murad.

Da bestevenninnen giftet seg i hemmelighet med Justin Theroux i 2015, foregikk begivenheten for øvrig også i hjemlige omgivelser - nemlig i parets luksusbolig i Bel Air i Los Angeles.

Kanskje Courteney har latt seg inspirere av Jennifer denne gangen?

Les også: Advart Jennifer mot å hoppe til køys med Brad igjen