Courteney Cox: - Jeg har gjort ting jeg angrer på

Åpner seg om sine mislykkede kosmetiske inngrep.

ANGRER: Courteney Cox sier hun er mer avslappet til sitt eget utseende i dag. Her er hun på en prisutdeling i London i mai i år, der hun ikke ser like stram ut i maska som hun har gjort før. Foto: Abaca
ANGRER: Courteney Cox sier hun er mer avslappet til sitt eget utseende i dag. Her er hun på en prisutdeling i London i mai i år, der hun ikke ser like stram ut i maska som hun har gjort før. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Å eldes i Hollywood kan være tøft for de fleste, spesielt ettersom yngre, vakrere og sultne skuespillere gjerne venter i kø på å stjele de mest ettertraktede rollene.

Flere og flere stjerner i filmbyen benytter seg derfor av dyre kosmetiske behandlinger og mange velger også å legge seg under kniven i håp om å bremse aldringsprosessen.

Den tidligere «Friends»-stjernen Courteney Cox (52), som tidligere har stått frem i media og innrømmet både Botox- og laserbruk, forteller nå at hun har gjort ting hun angrer på i et forsøk på å beholde sitt ungdommelige ytre lengst mulig.

- Å bli eldre har ikke vært... Jeg synes ikke det har vært så lett. Men jeg har lært mine lekser, delte hun i NBC-programmet «Running Wild with Bear Grylls» mandag, ifølge The Guardian.com.

Saken fortsetter under bildene.

MISFORNØYD: I fjor så Cox betraktelig stammere ut maska enn hun gjør nå. Den gang skrev Daily Mail under bildet til høyret: «Hun er ikke til å kjenne igjen, og har nylig tydeligvis fått fikset på ansiktet. Hva har skjedd med ansiktet ditt, Courteney?»
MISFORNØYD: I fjor så Cox betraktelig stammere ut maska enn hun gjør nå. Den gang skrev Daily Mail under bildet til høyret: «Hun er ikke til å kjenne igjen, og har nylig tydeligvis fått fikset på ansiktet. Hva har skjedd med ansiktet ditt, Courteney?» Vis mer

Kjæresten elsker henne som hun er

Men Cox, som er forlovet med den 12 år yngre musikeren Johnny McDaid (40), hevder at hun er mer avslappet til det hele nå.

- Noen ganger tar man seg selv i å prøve litt for hardt, og så ser man et bilde av seg selv og tenker: «Gode Gud, du ser fryktelig ut».

- Jeg har gjort ting jeg angrer på, men heldigvis er dette ting som forsvinner og blir normalt igjen. Og det er bra, for jeg har ikke sett like godt ut alltid. Nå er mitt nye motto: «Bare la det være som det er», fortalte hun i programmet, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG IGJEN: Courteney Cox og Johnny McDaid ble sammen i 2013, forlovet seg i 2014 og gikk hver til sitt i 2015. I vår fant de tilbake til hverandre nok en gang.  Foto: Broadimage
LYKKELIG IGJEN: Courteney Cox og Johnny McDaid ble sammen i 2013, forlovet seg i 2014 og gikk hver til sitt i 2015. I vår fant de tilbake til hverandre nok en gang. Foto: Broadimage Vis mer

Til magasinet Closer har Cox tidligere sagt at kjæresten ikke liker kvinner som er for stramme i masken.

- Det er ingen hemmelighet at jeg har brukt Botox før, men jeg har aldri lagt meg under kniven. Johnny er ikke fan av den der Hollywood-looken uansett, så jeg føler ikke presset om å se ut som en 20-åring for ham, har hun uttalt, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR GJENG: Da siste episode av «Friends» ble sendt i 2004 benket hele 55 millioner mennesker seg foran skjermen. Foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett C
POPULÆR GJENG: Da siste episode av «Friends» ble sendt i 2004 benket hele 55 millioner mennesker seg foran skjermen. Foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett C Vis mer

Tok for mye Botox

I et intervju med The Sun for seks år siden avslørte 52-åringen at hun en gang tok så mye Botox (merkenavn på en nervegift som brukes i kosmetiske inngrep, journ.anm.) at hun ikke kunne bevege ansiktet.

- Noen ganger bruker jeg Botox. Sammenlignet med de fleste, bruker jeg det veldig sparsommelig. Men en gang tok jeg for mye. Jeg følte meg fanget i min egen hud.

Likevel sa TV-stjernen den gang at episoden ikke hadde skremt henne til å slutte med injeksjonene. 

- Å eldes med verdighet er en ting, men å forsinke prosessen er en annen. Jeg har ikke problemer med Botox. Hvis det får deg til å føle deg bedre, og det blir gjort på en ordentlig måte, så er det helt greit for meg.

LES OGSÅ: - «Friends» ødela forholdet mitt til andre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer