- Courteney ble overlykkelig da mannen ba om skilsmisse

Courteney Cox våget ikke søke om skilsmisse selv på grunn av mannens psykiske tilstand.

BLE GLAD: Courteney Cox ønsket å skille seg, men ventet på at David Arquette skulle levere søknaden. Hun var redd han kom til å gjøre noe fælt mot seg selv om hun leverte den først. Foto: AP
BLE GLAD: Courteney Cox ønsket å skille seg, men ventet på at David Arquette skulle levere søknaden. Hun var redd han kom til å gjøre noe fælt mot seg selv om hun leverte den først. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden kom det frem at David Arquette (40) hadde levert en søknad om skilsmisse fra Courteney Cox (48). Senere samme dag leverte Cox sin egen skilsmissesøknad.

Søknadene kom nesten to år etter parets separasjon.

Nå skriver den amerikanske tabloidavisen National Enquirer at Cox ikke kunne ha blitt lykkeligere da Arquette endelig leverte søknaden.

- Courteney hadde ønsket at dette skulle skje i lang tid, men hun ville ikke være personen som startet det hele. Hun var virkelig engstelig for hva David kunne komme til å gjøre mot seg selv dersom hun var først ute. Det siste hun ville var at han skulle falle tilbake til et liv med narko- og spritavhengighet, sier en kilde til tabloiden.

Bruddet mellom den tidligere «Venner for livet»-stjernen og Arquette ble brettet ut i media etter at han hadde blitt fotografert sammen med partyjenta Jasmine Waltz. I etterkant av bruddet viste han seg gjentatte ganger på nattklubber, der han drakk heftig og virket ifølge avisen desperat etter oppmerksomhet fra kvinner.

En kilde hevder nå at skilsmissen mellom Cox og Arquette er en av de «snilleste» i Hollywood.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun vil kvitte seg med etternavnet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer