Granger Smith:

Countrystjernen mistet sønnen (3) i drukningsulykke

- Jeg må dele utenkelige nyheter.

MISTET SØNNEN: Her er Granger Smith og kona avbildet under Country Music Awards i april, før den tragiske ulykka inntraff. Foto: NTB Scanpix
MISTET SØNNEN: Her er Granger Smith og kona avbildet under Country Music Awards i april, før den tragiske ulykka inntraff. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

- Jeg må dele utenkelige nyheter. Vi har mistet vår yngste sønn, River Kelly Smith.

Slik åpner countrysangeren Granger Smith (39) et innlegg på sin Instagram-profil, der han overleverer nyheten om at hans tre år gamle sønn er gått bort.

Videre skriver artisten at han og kona, Amber Bartlett (37), torsdag bestemte seg for å ta et siste farvel med den lille gutten og donere bort organene hans.

- Riv var spesiell. Alle som kjente han kjente det umiddelbart. Gleden han brakte inn i livene våre kan ikke uttrykkes, og lyset hans vil for alltid bli i hjertene våre. Hvis det er flere ord å si, klarer jeg ikke finne dem for øyeblikket. (...) Det har aldri vært en vanskeligere tid for oss, avslutter Smith Instagram-innlegget, der han har delt et bilde av seg og sønnen.

Drukningsulykke

39-åringen skriver også i at legene gjorde alt de kunne, men at den lille guttens liv ikke sto til å redde. I Instagram-innlegget skriver ikke Smith årsaken til dødsfallet, men til People forteller en representant for familien at treåringen døde som følge av en drukningsulykke i familiens hjem.

Også Smiths kone har delt et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

- Ingenting kan forberede en mor på å måtte dele nyheter som dette, skriver hun, etterfulgt av den samme teksten som ektemannen deler til sitt innlegg.

Paret har også datteren London (7) og sønnen Lincoln (5), som nå har mistet lillebroren sin.

Opplevde samme mareritt

Drukningsulykken kommer nesten ett år etter at alpinstjernen Bode Miller (41) og kona Morgan Beck Miller (32) opplevde det samme, da datteren deres, Emmy, falt i et svømmebasseng hos naboene og mistet livet, bare 19 måneder gammel.

Ifølge ABC News ble den lille jenta funnet livløs i svømmebassenget etter å ha forsvunnet fra foreldrene. Livredning skal ha blitt startet øyeblikkelig da hun ble funnet, før ambulansepersonell kjørte henne til sykehuset - der hun siden døde.

En måned etter datterens dødsfall, fortalte foreldrene om den skjebnesvangre dagen i et lengre intervju med TODAY. Da ønsket de å gjøre flere småbarnsforeldre oppmerksomme på faren for drukning hos barn - for å hindre at flere skal måtte oppleve det samme marerittet som dem.

- Du tror kanskje sånt skjer under rare omstendigheter. Sånn er det ikke. En ulykke kan skje i løpet av et blunk, sa alpinstjerna den gang, før kona la til:

- Et barn på under 30 pounds (13,6 kg) kan drukne på 30 sekunder.

Drukning er ifølge TODAY den vanligste dødsårsaken blant småbarn fra ett til fire år i USA, og drukning er også rangert blant de vanligste dødsårsakene i Norge.

LES OGSÅ: Til sykehus med luftambulanse under «Farmen»-innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer