Cady Groves:

Countryartist (30) døde - dette er dødsårsaken

Gikk bort brått og uventet i mai.

GIKK BORT: Countryartisten Cady Groves gikk bort i starten av mai. Nå er dødsårsaken klar. Dette bildet er fra 2012. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: Countryartisten Cady Groves gikk bort i starten av mai. Nå er dødsårsaken klar. Dette bildet er fra 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av mai kom den tragiske nyheten om at den amerikanske countryartisten Cady Groves hadde gått bort, bare 30 år gammel. Groves hadde stor suksess med låter som «This Little Girl» og «Oil and Water».

Broren Cody Groves bekreftet dødsfallet på Twitter.

«Cady Groves har forlatt denne verden. Det er få detaljer på nåværende tidspunkt, men familien forsøker å få dem og vil holde folk oppdatert. Hvil i fred, lillesøster. Håper du er gjenforent med Kelly og Casey», skrev han.

Dødsfallet var nok en tragedie for Cody og resten av familien. Brødrene Kelly og Casey gikk bort i henholdsvis 2014 og 2007 - begge ble bare 28 år gamle.

Nå er Cady Groves' dødsårsak klar. Hun døde av komplikasjoner som følge av kronisk misbruk av etanol, ifølge obduksjonsrapporten som flere medier har fått tilgang på, deriblant Fox News.

Dødsårsaken bekreftes også fra offisielt hold overfor Today.

Etanol er den formen for alkohol som finnes i alkoholholdige drikker som øl, vin og brennevin.

Helseproblemer

Det var som nevnt broren Cody Groves som bekreftet dødsfallet på Twitter i mai.

Noen timer senere kom han med nok en Twitter-oppdatering, der han uttalte seg om den foreløpige dødsårsaken for å sette en stopper for alle ryktene som begynte å florere etter dødsfallet.

«Rettsmedisineren har fullført obduksjonen og det var ingen indikasjon på en kriminell handling eller selvskading. For å si det enkelt, Cady Groves døde av naturlige årsaker», skrev han da.

Videre fortalte han at søsteren hadde helseproblemer i fjor høst, noe familien dermed forventet at hadde kommet tilbake. Groves sa imidlertid ingenting om hva slags helseproblemer søsteren hadde.

«Cady så virkelig frem til de neste månedene og lanseringen av sitt nye album. Vår siste, dype samtale (siden det meste var morsomt tullprat) var at hun sendte meg sangene sine for kritikk og tilbakemeldinger», skrev han videre på Twitter.

«The Stream»-programleder Tarjei Strøm fikk et hjerteskjærende møte i hjertet av Afrika. Vis mer

Cady Groves' seneste singel kom ut i 2017, «Oil and Water». Hun signerte med RCA Records i 2010, og turnerte med band som Good Charlotte og Third Eye Blind.

LES OGSÅ: «Charterfeber»-Gro er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer