Country-legenden ble arrestert

Sikkerhetsvaktene fant 17 gram marijuana.

BLE ARRESTERT: Willie Nelson ble arrestert etter at sikkerthetsvaktene ved grensekontrollen fant 17 gram marijuana i turnébussen hans. Foto: Stella Pictures
BLE ARRESTERT: Willie Nelson ble arrestert etter at sikkerthetsvaktene ved grensekontrollen fant 17 gram marijuana i turnébussen hans. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Musikeren Willie Nelson (77) ble arrestert fredag morgen, for ulovlig besittelse av marijuana.

Nelsons turnébuss ble stoppet ved en grensekontroll ved Sierra Blanca i Texas, og sikkerhetsvaktene fant 17 gram marijuana.

Sangeren, som var på vei fra California til Austin, ble tatt til distriksfengselet Hudspeth, hvor han måtte betale rundt 15.200 norske kroner i kausjon.


Det er en kjent sak at countrystjernen Willie Nelson selv dyrker og røyker forbudte stoffer. Dette er noe han har drevet med i flere tiår.

- Du må huske på at jeg har røyket i mange, mange år. Så jeg har en lagt høyere toleranseterskel enn de fleste andre. Derfor er jeg ikke det minste påvirket. Jeg nyter det bare. All røyk som er varm kan selvfølgelig skade lungene, hvis man overdriver. Men pot er langt mindre skadelig enn alminnelig sigarettrøyk, sa Willie under et intervju med Larry King.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, jeg røyket nettopp marijuana