Cady Groves:

Country-artist (30) døde

Dødsbudskapet kommer fra broren hennes. Han har nå mistet tre søsken i ung alder.

DØDE: Cady Groves, her fra 2012, har gått bort. Foto: NTB scanpix
DØDE: Cady Groves, her fra 2012, har gått bort. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Cady Groves (30) var en amerikansk countryartist som gjorde stor suksess med låten «This Little Girl». Søndag kom hennes bror, Cody Groves, med det triste dødsbudskapet på Twitter.

«Cady Groves har forlatt denne verdenen. Det er få detaljer på nåværende tidspunkt, men familien forsøker å få dem og vil holde folk oppdatert. Hvil i fred, lillesøster. Håper du er gjenforent med Kelly og Casey», skriver han.

I innlegget har han lagt ved et bilde av seg og søsteren.

Dødsfallet er nok en tragedie for Cody og familien. Brødrene Kelly og Casey gikk bort i henholdsvis 2014 og 2007 - begge ble bare 28 år gamle.

Døde av naturlige årsaker

Noen timer senere kom Cody med nok en Twitter-oppdatering på dødsfallet. Her skriver han at det har begynt å florere rykter, som han ønsket å sette en stopper for.

«Rettsmedisineren har fullført obduksjonen og det var ingen indikasjon på en kriminell handling eller selvskading. For å si det enkelt, Cady Groves døde av naturlige årsaker», skriver han.

Videre forteller han at søsteren hadde helseproblemer i høst, noe familien i påvente av nye undersøkelser antar at har kommet tilbake. Groves sier ingenting om hva slags helseproblemer søsteren hadde.

«Cady så virkelig fram til de neste månedene og lanseringen av sitt nye album. Vår siste, dype samtale (siden det meste var morsomt tullprat) var at hun sendte meg sangene sine for kritikk og tilbakemeldinger», forteller han.

DØDE: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer

Mandag takker Groves for støtten etter at dødsbudskapet ble kjent.

«Hun elsket virkelig fansen og vennene hun fikk på veien», skriver han.

Savnet familien

Cady Groves seneste singel kom ut i 2017, «Oil and Water». Hun signerte med RCA Records i 2010, og turnerte med band som Good Charlotte og Third Eye Blind.

De siste ukene har countryartisten oppdatert følgerne sine på hvordan hun har det i karantene. Hun har fortalt at hun til tross for at hun har lite å gjøre, og at situasjonen er tøff, holder motet oppe.

I hennes siste innlegg fortalte hun følgerne at hun elsket dem, og at hun ville høre hva de hadde gjort den siste tiden. I andre innlegg fortalte hun hvor mye hun savner familien sin, særlig moren.

LES OGSÅ: Snakker ut om sorgen: - Forferdelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer