Sophia Myles:

- Coronaviruset tok ham

Skuespilleren mistet faren.

I SORG: Sophia Myles mistet faren til coronaviruset lørdag. Han testet positivt for viruset forrige uke. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Sophia Myles mistet faren til coronaviruset lørdag. Han testet positivt for viruset forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske skuespilleren Sophia Jane Myles (40), kjent fra blant annet «Tristan & Isolde» og «Transformers: Age of Extinction», mistet faren sin til Covid-19, eller coronaviruset, lørdag.

Det skriver blant andre Independent og Sky News

«Hvil i fred, Peter Myles. Min kjære pappa døde for noen timer siden. Det var coronaviruset som tok ham», skriver Myles i et innlegg på Twitter.

Hyppige oppdateringer

Skuespilleren har helt siden faren fikk påvist viruset 14. mars delt oppdateringer med følgerne sine på Twitter. Da han testet positivt hadde han allerede andre helseproblemer.

Sky News skriver at Peter Myles fikk diagnosen Parkinsons i 2018.

Bare timer før hun formidlet nyheten om at faren hennes hadde gått bort, la hun ut et bilde av seg selv på sykehuset ved farens side.

«I går reiste jeg for å besøke faren min. Dette er den harde virkeligheten av coronaviruset», skrev 40-åringen.

Hun delte også et bilde av seg selv og faren sammen med broren.

Filmet faren

Som nevnt har Myles delt oppdateringer om helsetilstanden til faren helt siden han fikk påvist coronaviruset for en drøy uke siden.

I en video sa hun at han «virkelig ikke er frisk», og at hun hadde tatt med seg et kameracrew til sykehuset for å vise hvordan viruset treffer enkelte.

- Jeg tok med meg et crew fra CBS for å dokumentere dagen i går da jeg dro for å besøke ham. Det kommer på tv mandag, tror jeg. Jeg skal holde dere oppdatert, og sender dere en lenke når det kommer ut, fortalte Myles i videoen, ifølge Independent.

- Sender dere masse kjærlighet. Vær så snill, vær forsiktige, la hun til.

CORONA: Delte dette med Twitter-følgerne sine mandag. Video: @idriselba. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Skuespiller

Sophia Jane Myles fikk sitt store gjennombrudd i 1996, da hun spilte i filmen «The Prince and The Pauper».

Siden 40-åringen hun vært å se i blant annet «Doctor Who», «Spooks» og «Outlander», samt «Transformers: Age of Extinction» fra 2014. Ifølge IMDb var hun sist å se i kortfilmen «November 1st», og i løpet av året kommer også filmen «Decrypted» ut.

LES OGSÅ: Kritikkstorm etter corona-uttalelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer