Annika Momrak:

Coronasmittet

Må gjøre haste-endringer.

CORONASYK: MGP-programleder Annika Momrak er coronasmittet. Foto: Terje Pedersen / NTB
CORONASYK: MGP-programleder Annika Momrak er coronasmittet. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdagens MGP-sending går ikke som planlagt, melder NRK. Det skyldes at programleder Annika Momrak (22) har testet positivt for coronaviruset.

Det betyr at programlederkollegaene Mikkel Niva (34) og Kåre Magnus Bergh (43) må styre showet alene.

Til NRK forteller Momrak at hun synes det er kjipt å gå glipp av sendingen, da det er noe hun har sett frem til.

GÅR GALT: Under Mira Craigs opptreden på «Melodi Grand Prix» gikk det ikke helt etter planen for danseren hennes. Video: NRK Vis mer

- Heldigvis blir det skikkelig show med Mikkel og Kåre Magnus på lørdag, og så gleder jeg meg masse til bli fysisk med på festen igjen så fort jeg er frisk – for festen varer jo flere uker til, sier hun til NRK.

PROGRAMLEDERE: Mikkel Niva , Annika Momrak og Kåre Magnus Bergh er programledere for Melodi Grand Prix. Foto: Terje Pedersen / NTB
PROGRAMLEDERE: Mikkel Niva , Annika Momrak og Kåre Magnus Bergh er programledere for Melodi Grand Prix. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer

Momrak forteller at hun har tatt alle tre vaksinedosene, og derfor føler seg godt rustet til å takle viruset.

- Vaksinene virker å ha gjort en utmerket jobb i å ruste opp immunforsvaret mitt for akkurat dette, det er nesten rørende å tenke på.

Selv om 22-åringen må følge showet fra isolasjon på lørdag, utelukker ikke prosjektleder Stig Karlsen at seerne kan få et glimt av henne likevel.

– Det er leit å ikke ha vår nye programlederstjerne fysisk til stede kommende lørdag, men hvem vet? Kanskje er Annika med oss fra sofaen digitalt? sier han kryptisk.

DUKKET OPP: Under et intervju i delfinalen i Melodi Grand Prix, fikk observante seere med seg noe merkelig i bakgrunnen. Video: NRK Vis mer

LES OGSÅ: Smittet: - Veldig lei meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer