Robbie Williams:

- Coronasmittet på familieferie

Superstjernen skal være ganske syk under familieturen til Karibia.

SKAL VÆRE SMITTET: Artist Robbie Williams skal være smittet av corona. Her med kona Ayda. Foto: Beretta/ REX / NTB
SKAL VÆRE SMITTET: Artist Robbie Williams skal være smittet av corona. Her med kona Ayda. Foto: Beretta/ REX / NTB Vis mer
Publisert

Artist Robbie Williams (46) og familien så seg lei av coronalivet i millionvillaen i London, og satte derfor snuten mot St. Barts i Karibia i slutten av desember.

Dette samtidig som mange land, deriblant Norge, har innført anbefalinger om å unngå reiser som ikke er strengt nødvendige.

London, og nærliggende områder hadde i desember forbud mot å reise dersom man ikke måtte grunnet jobb, utdanning eller barneomsorg.

Her til lands har en rekke influensere fått kritikk for å ha dratt på ferie når mange har ofret mye for å slå ned på smitten.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

- Ganske syk

Familien trosset altså reiseforbudet ved å dra til Karibien, og nå skal karma ha meldt seg for artisten.

Det er nemlig angivelig lite bading og strandliv på 46-åringen nå om dagen. The Sun skriver nemlig at Williams nå er isolert under ferien, og at artisten merker godt til symptomene.

- Robbie har vært ganske syk. Han er lenket til villaen hvor han bor med familien sin. Det er ikke akkurat det verste stedet å være i karantene, selv om han ikke kan gå på stranden. Han må være i karantene i opp til 14 dager, sier en kilde til tabloidavisen.

FORLOT LONDON: Robbie Williams og kona Ayda Field forlot London i desember tross strenge reirerestriksjoner. Foto: Hewitt/SplashNews.com/NTB
FORLOT LONDON: Robbie Williams og kona Ayda Field forlot London i desember tross strenge reirerestriksjoner. Foto: Hewitt/SplashNews.com/NTB Vis mer

Kilden sier ikke noe om resten av familien også skal være smittet.

Sangerens representanter har ikke kommentert saken til avisen.

Overfor BBC avslørte sangeren i fjor at han var bekymret for pandemien, og at han derfor hadde sosialt distansert seg på et fjell i Sveits.

- Jeg er litt nevrotisk og tenkte 'hvor kan jeg plassere meg selv hvor det ikke kan få meg?'. Og jeg tenkte at jeg bare kunne leve oppe i Mont Blanc i seks måneder, sa han i september.

Den britiske popstjernen Robbie Williams avslører hva han først tenkte da han møtte sin nåværende kona Ayda Field i «God Kveld Norge› på TV 2. Vis mer

Gift i ti år

Williams og kona Ayda Field (41) giftet seg under en privat og intim seremoni i popstjernens egen villa i Beverly Hills i 2010, og kunne i fjor feire ti års bryllupsjubileum.

I fjor ble de også foreldre for fjerde gang.

Både den tredje og fjerde familieforøkelsen holdt de hemmelig, og både datteren Colette (2) og sønnen Beau (1) ble til ved hjelp av surrogati.

Fra før av har stjerneparet datteren Theodora Rose (8) og sønnen Charlton Valentine (6), som Ayda selv har båret frem.

Williams har ved flere anledninger takket kona for all hjelp og støtte hun gir ham - ikke minst til å føle seg bedre i tyngre perioder.

De to møttes første gang hjemme hos popstjernen, etter å ha blitt satt opp på blinddate gjennom felles venner.

De første årene av forholdet var imidlertid turbulent, og det var skuespiller Cameron Diaz (48) som fikk overtalt 46-åringen til å forplikte seg til Field.

PANDEMI: Året ble snudd på hodet for mange av oss da corona inntraff i mars i fjor - deriblant Martine Lunde. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

LES OGSÅ: Milliardær-familiens tragiske skjebne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer