Kåre Magnus Bergh:

Coronasmittet - går glipp av delfinale

Flere i MGP-produksjonen er smittet av corona.

SMITTET: Kåre Magnus Bergh er smittet av corona, og må stå over kveldens sending. Det er også flere andre i produksjonen. Foto: Terje Pedersen / NTB
SMITTET: Kåre Magnus Bergh er smittet av corona, og må stå over kveldens sending. Det er også flere andre i produksjonen. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MGP-programleder Kåre Magnus Bergh (43) er smittet av corona. Det samme er flere personer knyttet til produksjonen av kveldens delfinale.

Forrige torsdag kom også nyheten om at programleder Annika Momrak (22) hadde blitt smittet, og hun måtte derfor stå over forrige lørdags delfinale.

Denne lørdagen er hun imidlertid tilbake, og skal lede kveldens sending sammen med Mikkel Niva (34).

Det er NRK som melder at programlederen nå er smittet. I en e-post skriver han at han fikk tredje vaksinedose i begynnelsen av måneden, og at han har det fint.

- Ønsker selvfølgelig Mikkel og Annika masse lykke til. Så skal jeg kose meg foran TV-skjermen, legger han til.

- Sendekritisk situasjon

Tidligere denne uka ble det også kjent at Subwoolfer er nødt til å utsette kveldens opptreden på grunn av coronasmitte. De blir erstattet av bandet NorthKid.

Stig Karlsen, prosjektleder for Melodi Grand Prix, forteller til NRK at det er en krevende sesong å holde i.

- Men nå nærmer vi oss en sendekritisk situasjon. Vi jobber intenst i kulissene for å holde produksjonen flytende, og krysser alt vi har for at vi kommer i mål, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.