«Farmen kjendis»-deltaker Øyunn Krogh:

Coronasmittet: - Ganske dårlig

TV-profilen aner ikke hvor hun har blitt smittet, mens kjæresten så langt har sluppet svært billig unna.

TV-AKTUELLE: Disse kjendisene deltar i vinterens «Farmen kjendis» på TV 2. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TV-AKTUELLE: Disse kjendisene deltar i vinterens «Farmen kjendis» på TV 2. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble det innlagt flere coronasmittede på norske sykehus enn noen gang tidligere i pandemien, der hovedårsaken ikke var covid-19.

Det kom frem i FHIs risikorapport.

Ifølge FHI utgjorde denne gruppen 40 prosent av nye innleggelser - en økning fra 20-30 prosent tidligere i pandemien.

Flere kjente profiler har også opplevd å bli smittet den siste tiden, deriblant komiker og skuespiller Kevin Vågenes (35).

SKUFFA: Da var det klart hvem som er den første kjendisen som må forlate «Farmen Kjendis» 2022. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Ganske dårlig

Han er imidlertid ikke alene. Til Se og Hør bekrefter nå «Sommerhytta»-vinner fra 2020 Øyunn Krogh (26), som i disse dager er å se i «Farmen kjendis» på TV 2, at hun også er rammet av covid-19.

- Ja, jeg har fått corona. Nå går det helt fint, men jeg var ganske dårlig i to dager. Det var som en mild influensa på et vis. Jeg skal teste meg igjen på fredag, og satser på at jeg tester negativt da. Men jeg er i det minste forhåpentligvis ferdig med det - akkurat det får man i hvert fall ta med seg, sier 26-åringen, som har tatt to vaksiner, til Se og Hør.

- Jeg skulle egentlig tatt den tredje i disse dager, men vi får se da... om jeg får den nå, eller om det at jeg ble syk nå regnes som en tredje vaksine. Nå håper jeg bare at jeg ikke opplever noen langvarige plager som en konsekvens av det her.

EN GOD PRAT: Ingrid Simensen og Øyunn Krogh er begge å se i vinterens «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2
EN GOD PRAT: Ingrid Simensen og Øyunn Krogh er begge å se i vinterens «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Det var helt nylig at «Farmen kjendis»-deltakeren fikk påvist viruset. Selv aner hun ikke hva eller hvem som er smittekilden.

- For det er ingen jeg kjenner som har fått det påvist. Det kan ha skjedd i butikken, på T-banen eller trikken eller noe sånt. Man har jo ikke peiling lenger, bedyrer hun.

«Rømte» til hytta

Til daglig bor Krogh sammen med blant andre kjæresten gjennom snart tre år, Levi Try. Men han er foreløpig frisk som en fisk.

- Det gjenstår jo å se, men det virker som at han har sluppet billig unna. Han har testet negativt flere ganger nå, så det kan være at han rett og slett er litt immun. Vi valgte i hvert fall å «rømme» kollektivet vi bor i og dra ut på hytta, forteller hun med et smil.

KLINSJ: «Farmen Kjendis» er så vidt i gang, og allerede kan vi se en konflikt utspille seg mellom Shabana Rehman og Dorthe Skappel. Det gikk så langt at en av dem ønsket å trekke seg nesten før spillet hadde startet. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Hun fortsetter:

- De andre i kollektivet har testet negativt, og skal få slippe å ha meg vandrende rundt der som en tikkende bombe.

-Litt kjipt

Heldigvis er Øyunn Krogh på bedringens vei. Og tross en liten sykdomsperiode, har hun rukket å få med seg den første «Farmen kjendis»-uken på TV.

FLERE TV-FRONTER: I tillegg til «Farmen kjendis» dukker Krogh opp i den nye sesongen av «Sofa», der sammen med kjæresten Levi Try. Foto: TV 2
FLERE TV-FRONTER: I tillegg til «Farmen kjendis» dukker Krogh opp i den nye sesongen av «Sofa», der sammen med kjæresten Levi Try. Foto: TV 2 Vis mer

Søndag var det tidligere fotballspiller Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (56) som måtte forlate gården, og tirsdag kveld settes startskuddet for den andre uka - der ny storbonde skal velges.

- Det har vært fint å se så langt, selv om det er rart å se hvor mye opplevelsen man sitter med fra innspillingen blir kortet ned. Det er tydelig at man følger noen historier i hver episode, og da blir veldig mange andre historier klippet helt bort. Noen ganger er det behagelig, mens andre ganger er det litt kjipt. Men det må man bare godta, sier hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Stakk nesten av fra innspillingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer