«Paradise Hotel»:

Coronasmitte på «Paradise Hotel»

Deltaker testet positivt.

CORONASMITTE: Under årets innspilling av realityprogrammet har det vært smitte blant deltakerne. Her er fjorårets deltakere avbildet med programleder Triana Iglesias. Foto: Roy Darvik / NENT Group
CORONASMITTE: Under årets innspilling av realityprogrammet har det vært smitte blant deltakerne. Her er fjorårets deltakere avbildet med programleder Triana Iglesias. Foto: Roy Darvik / NENT Group Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år reiste en rekke håpefulle unge til Mexico for innspilling av den kommende sesongen av «Paradise Hotel». Fredag formiddag får VG opplyst at det er vært smitte blant deltakerne.

- I siste halvdel av april var vi ferdige med innspillingen av sesong 14 av «Paradise Hotel» i Mexico - uten noen tilfeller av corona. Etter dette ankom deltakerne som skulle være med i sesong 15, og en av disse deltakerne testet positivt for corona etter ankomst på settet, sier programdirektør i Nent, Christian Meinseth, til avisen.

Videre kommer det frem at vedkommende umiddelbart ble isolert fra andre deltakere og crew, og at ingen andre er blitt smittet. Innspillingen ble noe forsinket, men er nå avsluttet.

SVARER PÅ KRITIKKEN: I år har det stormet rundt innspillingen av «Paradise Hotel», fordi produksjonen valgte å spille inn i Mexico under pandemien. Nå svarer programleder Triana Iglesias på kritikken. Video: Madeleine Liereng / Reporter: Kine Falch Vis mer

Reisekritikk

Tidligere i år stormet det rundt innspillingen av «Paradise Hotel», fordi produksjonen valgte å spille inn i Mexico under pandemien. I etterkant har programleder Triana Iglesias (39) svart på kritikken.

- Hver tredje dag testes vi, det er munnbind, ingen klemming, det er avstand. Og det er mye hat fra Norge som man får på toppen av det, som dumper inn i innboksen hver dag, så det er klart man blir påvirket av det, sa hun til Se og Hør.

- Var det noe tidspunkt hvor du vurderte å ikke ta jobben i år?

- Greia er at dette er jobben min, og det tror jeg folk glemmer når de sender meg melding og bare «fy faen, du skal til Mexico», svarte hun.

SKEPTISK: Even Kvam, kjent fra «Paradise Hotel», er innstilt på å gjøre mer TV, men hevder at «Ex on the beach» ikke er noe for han. Video: Rød Løper/Viaplay/Discovery+ Vis mer

Videre forklarte programlederen at hun gikk flere runder, men at det å si opp jobben når ting er så usikre under pandemien ikke var det rette.

- Jeg tror folk må prøve å forstå det, vi er her for å jobbe. Det er et crew på masse folk som trenger jobb. Vi er ikke her og drikker margaritas og fester, liksom. Og vi tar smittervern på alvor, fortsatte hun.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes å komme i kontakt med programlederen vedrørende smitten under innspilling.

Ifølge Helse Norge fraråder Utenriksdepartementet (UD) alle utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendig. Dette globale reiserådet fra UD gjelder til og med 1. juli 2021

LES OGSÅ: Trues til taushet med gigabøter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer