Christine Koht:

Coronakrisen: Derfor er legene bekymret

- Har alle symptomer. Konstant, hele tiden.

PÅSKESTEMNING: I en video publisert på Christine Koht sin Facebook-side, koser hun seg i solveggen med mamma Kirsten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Christine Koht (52) har det siste året inspirert store deler av det norske folket med sitt gode humør og positivitet - til tross for at hun er alvorlig syk. Hele veien har 52-åringen vært åpen med følgerne sine på sosiale medier, og hun har jevnlig oppdatert det norske folket om sin egen helsestatus.

Nylig skrev også Koht et innlegg om død og corona-frykt i A-magasinet, der det kom frem at hun endelig har flyttet hjem til Tønsberg igjen, etter en rekke sykehusopphold og opptrening på Sunnaas.

52-åringen må dermed stadig reise til sykehuset for å utføre diverse tester. Det gjør at hun også må testes for det potensielt dødelige coronaviruset hver gang hun besøker sykehuset - for å ikke bli smittet eller smitte andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer