AVLYSER: Coolios lege har gitt han forbud mot å stå på beina til kneoperasjonen er gjennomført.  Foto: Stella Pictures
AVLYSER: Coolios lege har gitt han forbud mot å stå på beina til kneoperasjonen er gjennomført. Foto: Stella PicturesVis mer

Coolio avlyser Norway Cup

Trist melding til alle fans: 90-tallets store gangsterrapper kommer ikke til Ekerbergsletta.

SEHER.NO: Rappere har et rykte på seg for å avlyse konserter i siste liten. Denne gangen er det "Gangsta's Paradise"-sangeren, Coolio (44), som kaster inn håndkledet.


Rapperen skulle være et av de store trekkplastrene under åpningsshowet på Norway Cup i kveld, til glede for flere tusen unge og voksne.


Men nå blir det altså ingen Coolio å se på Ekebergsletta. Ifølge VG er det en skade i kneet som hindrer Coolio i å ta turen til Norge og verdens største fotballturnering.


-  Ryktene er nok dessverre sanne. Coolio var med på en veldedighets-basketballkamp hvor han skadet kneet. Så han har avlyst alt han hadde på planen de neste to ukene, sier Thomas Borgvang produsent for åpningsshowet til VG.


På tross av at 90-talls helten ikke kommer til Ekeberg, er det mer enn nok av andre artister som skal sørge for å åpne fotball-begivenheten med brask og bram. Tone Damli Aaberge, Christian Ingebritsen, Erik & Kriss, Infinity, Kjartan Salvesen, Aylar, Gaute Ormåsen og Madcon er alle gode grunner til å ta turen opp på sletta i kveld...


LES OGSÅ: Tippeligaens mest sexy