KANDIDAT: Heidi Ruud Ellingsen er en av de åtte finalistene i kampen om å få spille mot Kåre Conradi i "Singin in the Rain". Foto: NRK
KANDIDAT: Heidi Ruud Ellingsen er en av de åtte finalistene i kampen om å få spille mot Kåre Conradi i "Singin in the Rain". Foto: NRKVis mer

Conradis nye førstedame?

Blir det Heidi som får svinge seg med Kåre Conradi?

SEHER.NO: Mange av jentene som kom på audition hadde fått med seg at Kåre Conradi er singel. Og det var mye spøk med at det var en inspirasjonskilde til å stille opp...

SE JENTENE I VÅR BILDESPESIAL!

I januar 2008 går teppet opp for musikalklassikeren ”Singin’ in the Rain” på Oslo Nye Teater. I høst er det opp til tv-seerne å bestemme hvem som skal få spille den kvinnelige hovedrollen Kathy Selden, mot Kåre Conradi.

Etter en lang og hard audition med sang, stepping, dans og skuespilleri sto åtte dyktige kandidater igjen. I løpet av høsten skal disse åtte bli til en.

Serien hadde premiere fredag 5. oktober og fortsetter hver tirsdag fremover, da med direktesendinger. Og det er du som bestemmer hvem som skal gå videre!

I første program av Drømmerollen fredag fulgte vi auditionen hvor 80 håpefulle jenter kjempet om de åtte plassene til programserien. Alle jentene ble grundig vurdert av teatersjef Svein Sturla Hungnes og koreograf Marianne Skovli Aamot, samt sangpedagog, dansere og forestillingens musikalske leder. De fikk en hard jobb med å velge blant de dyktige jentene, men etter en rekke utsilinger fikk de bestemt seg for åtte jenter.

I god teaterånd får vi fremover være vitne til blod, svette og tårer etter hvert som jentene ryker ut en etter en. Men det blir også mye smil og latter, og ikke minst spille- og danseglede og et enormt engasjement og pågangsmot!

Programleder Noman Mubashir følger spent med jentene:

- Jentene må ha bein nok i nesa til å stå foran hundrevis av mennesker, sier Mubashir til ukebladet PÅ TV.