Conradi om mobil-bildene

Kåre Conradi vil ikke si mye, men i et intervju med bladet Mann snakker han ut om de private bildene.

SNAKKER UT: Kåre Conradi snakker for første gang ut om bilde-skandalen. Foto: Se og Hør
SNAKKER UT: Kåre Conradi snakker for første gang ut om bilde-skandalen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Kåre Conradi (34) og hans samboer Mariann Aas Hansen (30) opplevde sitt livs mareritt da svært private bilder ble lagt ut på nett og spredd rundt om i hele landet via mail og mobil.

Conradi avviser bestemt at han og samboeren bevisst la ut bildene, for å øke omtalen rundt showet sitt "It's Showtime", selv om bilde-saken førte til at billettsalget økte enormt...

- At det var plantet, ja.. jo, jeg har hørt det før. Det er liksom så... nei, jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg. Tyveri er tyveri, dagbok er dagbok, vi har jo alle lært oss det. Og duster er duster, sier han til bladet Mann.

Mange av parets venner har lenge rådet de to til å gå ut offentlig og le av alt som har skjedd, men Conradi selv mener at dette er et svært alvorlig tema.

LES OGSÅ: Pikante bilder på avveie

- Mange skoleungdommer blir misbrukt på denne måten, og derfor har dette vært en veldig bra og viktig debatt. Jeg har også fått spørsmål fra ungdomsskoleelever om jeg vil komme å snakke om det, nettopp fordi de har opplevd det samme. At de ufrivillig er lagt ut på nettet og mobbet - et stort problem for mange, sier Conradi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer