SNAKKER UT: Kåre Conradi snakker for første gang ut om bilde-skandalen. Foto: Se og Hør
SNAKKER UT: Kåre Conradi snakker for første gang ut om bilde-skandalen. Foto: Se og HørVis mer

Conradi om mobil-bildene

Kåre Conradi vil ikke si mye, men i et intervju med bladet Mann snakker han ut om de private bildene.

SEHER.NO: Kåre Conradi (34) og hans samboer Mariann Aas Hansen (30) opplevde sitt livs mareritt da svært private bilder ble lagt ut på nett og spredd rundt om i hele landet via mail og mobil.


Conradi avviser bestemt at han og samboeren bevisst la ut bildene, for å øke omtalen rundt showet sitt "It's Showtime", selv om bilde-saken førte til at billettsalget økte enormt...


- At det var plantet, ja.. jo, jeg har hørt det før. Det er liksom så... nei, jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg. Tyveri er tyveri, dagbok er dagbok, vi har jo alle lært oss det. Og duster er duster, sier han til bladet Mann.


Mange av parets venner har lenge rådet de to til å gå ut offentlig og le av alt som har skjedd, men Conradi selv mener at dette er et svært alvorlig tema.


LES OGSÅ: Pikante bilder på avveie


- Mange skoleungdommer blir misbrukt på denne måten, og derfor har dette vært en veldig bra og viktig debatt. Jeg har også fått spørsmål fra ungdomsskoleelever om jeg vil komme å snakke om det, nettopp fordi de har opplevd det samme. At de ufrivillig er lagt ut på nettet og mobbet - et stort problem for mange, sier Conradi.


MYE HUD: Gjør de det med vilje?