Conradi falt for Marlin

Kåre Conradi skal ha funnet tonen med ni år yngre superstjerne.

HOT UNGKAR ... eller er Kåre Conradi allerede kapret igjen? Foto: Se og Hør
HOT UNGKAR ... eller er Kåre Conradi allerede kapret igjen? Foto: Se og Hør Vis mer
SEHER.NO: En drøy måned etter bruddet med skuespillerkollega Marian Aas Hansen (32) opplever Kåre Conradi (35) søt musikk med en av Norges største popstjerner gjennom tidene, ni år yngre Lene Marlin.

Etter det Se og Hør, som er i salg nå, erfarer skal de to ha funnet tonen etter at det ble slutt mellom Conradi og Aas Hansen.

"Norges hotteste ungkar" og Lene Marlin har ifølge Se og Hør blitt observert sammen på Oslo-utestedet Consenzo på Solli plass og på Enoteca vinbar i Bygdøy allé.

- Det er ikke tvil om at de koser seg i hverandres selskap. Likevel prøver de å holde en lav profil ettersom de begge er kjente ansikter. Men det er liten tvil om at de er mer enn bare gode venner, sier en kilde nær de to musikerne til Se og Hør.

Ari Behns forlover har de siste årene vært en av Norges mest suksessrike teaterskuespillere.

Lene Marlin er med sine 2,2 millioner solgte album i Norge og utlandet Norges tredje største internasjonale popsuksess gjennom tidene – etter a-ha og Röyksopp.

Kåre Conradis manager, Jan Sollesnes, kommenterer av prinsipp ikke sin artists privatliv og vil ikke kommentere overfor TV 2s kjendissider på nettet om Conradi og Lene Marlin har planer om et profesjonelt samarbeid.

Les mer om Conradi og Marlin i Se og Hør Weekend, som er i salg nå.

LES OGSÅ: Marian sliter med smerter