SIR SEAN: Alle i Hollywood vet at den skotske skuespilleren bringer penger i kassa når en ny film skal lages. Foto: AP/Scanpix
SIR SEAN: Alle i Hollywood vet at den skotske skuespilleren bringer penger i kassa når en ny film skal lages. Foto: AP/ScanpixVis mer

Connery er usikker

Sean Connery klarer ikke å bestemme seg for om han vil spille i den neste Indiana Jones-filmen.

Grubler!


SEHER.NO: Sir Sean Connery (76) bruker lang tid på å svare på om han vil ha rollen som Indiana Jones' far i den planlagte fjerde filmen om den eventyrlystne arkeologen. Ifølge Contactmusic har den tidligere James Bond-skuespilleren problemer med å bestemme seg.


Det er 18 år siden pensjonisten sist spilte rollen som Harrison Fords (64) pappa i den tredje filmen - "Indiana Jones And The Last Crusade" - men entusiasmen er stor for å få ham med på laget igjen.


Produsent George Lucas (62), regissør Steven Spielberg (60) og hovedrolleinnehaver Harrison Ford - som for lengst er klar for å spille rollen som arkeologen Indiana Jones på nytt - er blant flere i Hollywood som vet at Sean vil gi filmen høye salgstall.


Pensjonerte Connery har tidligere uttalt at om han skulle vurdere å komme tilbake til lerretet igjen, ville det kanskje bli i en rolle som faren til dagens James Bond, spilt av Daniel Craig (38). 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.