SIR SEAN: Alle i Hollywood vet at den skotske skuespilleren bringer penger i kassa når en ny film skal lages. Foto: AP/Scanpix
SIR SEAN: Alle i Hollywood vet at den skotske skuespilleren bringer penger i kassa når en ny film skal lages. Foto: AP/ScanpixVis mer

Connery er usikker

Sean Connery klarer ikke å bestemme seg for om han vil spille i den neste Indiana Jones-filmen.

Grubler!


SEHER.NO: Sir Sean Connery (76) bruker lang tid på å svare på om han vil ha rollen som Indiana Jones' far i den planlagte fjerde filmen om den eventyrlystne arkeologen. Ifølge Contactmusic har den tidligere James Bond-skuespilleren problemer med å bestemme seg.


Det er 18 år siden pensjonisten sist spilte rollen som Harrison Fords (64) pappa i den tredje filmen - "Indiana Jones And The Last Crusade" - men entusiasmen er stor for å få ham med på laget igjen.


Produsent George Lucas (62), regissør Steven Spielberg (60) og hovedrolleinnehaver Harrison Ford - som for lengst er klar for å spille rollen som arkeologen Indiana Jones på nytt - er blant flere i Hollywood som vet at Sean vil gi filmen høye salgstall.


Pensjonerte Connery har tidligere uttalt at om han skulle vurdere å komme tilbake til lerretet igjen, ville det kanskje bli i en rolle som faren til dagens James Bond, spilt av Daniel Craig (38).