Condolezza Rice til 30 Rock

USAs tidligere utenriksminister blir TV-komiker.

UTENRIKSMINISTER: Condolezza Rice var en av verdens mest kjente politikere som utenriksminister under president George W. Bush. Nå satser hun på å bli TV-stjerne også. Foto: Stella Pictures
UTENRIKSMINISTER: Condolezza Rice var en av verdens mest kjente politikere som utenriksminister under president George W. Bush. Nå satser hun på å bli TV-stjerne også. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Condolezza Rice ble en av USAs mest kjente politikere da hun fikk jobben som utenriksminister under landets forrige president George W. Bush.

Men nå er 56-åringen klar for å prøve seg på en ny karriere - som skuespiller i TV-serien «30 Rock»!

En av den prisbelønte komiseriens skapere og hovedrolleinnehaver, Tina Fey, sier til Us Magazine at Rice skal spille den tidligere kjæresten til Alec Baldwins rollefigur Jack Donaghy.

Foreløpig er det ikke kjent om det blir noen romantiske scener mellom Baldwin og Rice foran kamera, eller hvor mange episoder den tidligere utenriksministeren skal være med i.

Fey - som også er kjent for sine nådeløse parodier av den tidligere visepresident-kandidaten Sarah Palin i TV-programmet «Saturday Night Live» - avslører imidlertid at hun aldri kunne tenkt seg å bli politiker selv.

- Aldri i livet. Det er for idioter, sier hun til Us Magazine.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  Skjulte graviditeten i fem måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer