- Comebacket henger i en tynn tråd

Snaue fem måneder etter at comeback-nyheten kom, legges planene nå på is for Thomas Hansvoll.

IKKE COMEBACK LIKEVEL: I september kunngjorde Hansvoll at han skulle gjøre comeback i bokseringen. Nå har en skade satt en stopper for det hele. Foto: SCANPIX
IKKE COMEBACK LIKEVEL: I september kunngjorde Hansvoll at han skulle gjøre comeback i bokseringen. Nå har en skade satt en stopper for det hele. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I september kom nyheten om at den tidligere proffbokseren Thomas Hansvoll (37) skulle gjøre comeback i bokseringen. Etter en god tid med mye trening, gikk ideen ut på å gjøre sin første kamp siden 2008 i løpet av våren. Nå kommer kontrabeskjeden.

- Comebacket henger i en tynn tråd. Akkurat nå ser det veldig stygt ut, avslører Hansvoll til Seoghør.no.

Hansvoll, som for tiden er aktuell i NRK-programmet «Mesternes Mester», har tidligere slitt mye med ryggproblemer, og det skal være en prolaps-lignende skade som denne gangen har satt en stopper for comebacket.

- Jeg var i Ungarn i tre uker etter «Mesternes Mester», og trente veldig mye. Så fortsatte jeg treningen utover høsten, og lysten kom tilbake. Men så kom en skade jeg har slitt mye med tidligere ved juletider.

Bokseren utelukker likevel ikke et comeback, men om det skjer, vil det neppe skje med det aller første.

- Det blir bedre med behandling, men mye hvile må også til. Det går rett og slett mye tid, og i tillegg begynner jeg å bli gammel. Jeg utelukker ikke et comeback hundre prosent, men akkurat nå ser det mørkt ut, sier han til Seoghør.no.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fra hjertetrøbbel til Mesternes Mester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer