Comeback og avskjed på samme kveld

- Jeg kan virkelig love overraskelser!

FIKK SKRYT: Ari Behn og Baron von Bulldog høstet heder da de viste kolleksjonen sin for kjendisfiffen i Oslo. Foto: All Over
FIKK SKRYT: Ari Behn og Baron von Bulldog høstet heder da de viste kolleksjonen sin for kjendisfiffen i Oslo. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble det kjent at Oslo Fashion Week legger inn årene og kansellerer årets moteuke.

Uka, som skulle vært arrangert i begynnelsen av februar blir erstattet med den nye motefestivalen Oslo Trend, som også omfatter film og konserter – i tillegg til mote.

Kjell Nordström alias Baron von Bulldog er en av designerne som ønsker den nye festivalen velkommen, og designeren jobber nå natt og dag for å bli klar med sin nye visning.

- Det er syv år siden forrige gang jeg hadde visning på Oslo Arkitektmuseum. Jeg skulle egentlig ha en siste avslutningsvisning like etterpå, men jeg trengte altså syv år på å bli klar. Nå blir det altså comebackvisning og avskjedsvisning på samme kveld.

Saken fortsetter under bildet

VAKKER: Prinsesse Märtha ble stylet av Kjell Nordström før motevisningen. Her ankommer prinsessen sammen med ektemannen Ari Behn. Foto: All Over Press
VAKKER: Prinsesse Märtha ble stylet av Kjell Nordström før motevisningen. Her ankommer prinsessen sammen med ektemannen Ari Behn. Foto: All Over Press Vis mer

Paris by night

- Det blir en hyllest til det gamle Paris, hvor jeg bodde da jeg var yngre. Jeg skal ta med folk med på en dekadent tur til det nattlige Paris. Og visningen min har fått navnet ”Paris by Night”, forteller Kjell Nordström til Se og Hør.

Baron von Bulldog har høstet mye skryt for sine kreasjoner, og det toppet seg da han sammen med Ari Behn holdt moteshow for hele kjendisfiffen. Mette-Marit og Haakon var blant gjestene på første rad – og Kjell hadde også designet prinsesse Märthas antrekk for kvelden. Den gang var mange av klærne smokinginspirerte, og designerduoen høstet enormt mye ros for kolleksjonen.

Nå står Kjell på egne bein, og i avskjedsvisningen benytter han redesign, en trend som stadig flere designere har trykket til sitt bryst. En av samarbeidspartneren er Fretex.

- Jeg skal vise redesignede plagg. Alt fra secondhand til klær med Baron von Bulldog-vri. Det spenner seg fra trash til glam – og jeg kan virkelig love overraskelser, forteller Kjell Nordström.

Kjendiser på catwalken

- 24 modeller er allerede booket, på catwalken får man se både kjente motepersonligheter og catwalkmodeller som skal vise klærne, sier Nordström.

Men hvem som dukker opp på catwalken på Vulkan Arena 3. februar er foreløpig en svært godt bevart hemmelighet…

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer