RESTEN AV GJENGEN: I motsetning til Robbie har ikke Jason Orange, Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald klart å skape seg noen store sangkarrierer etter Take That. Foto: AP
RESTEN AV GJENGEN: I motsetning til Robbie har ikke Jason Orange, Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald klart å skape seg noen store sangkarrierer etter Take That. Foto: APVis mer

Comeback med Take That

Robbie Williams vender tilbake til sitt gamle boyband - hvis gutta vil.

Gjenforening!

90-talls idolene i Take That dro tidligere i år ut på en gjenforeningsturne i Storbritannia uten Robbie, som takket nei. Men nå har pipa fått en annen lyd.

"Angels"-stjernen som forlot bandet i 1995 for å satse på en solokarriere, har invitert sine gamle kamerater til å bli med på sin neste turnè.

Dermed kan fansen igjen oppleve hele gruppa som herjet hitlistene tidlig på 90-tallet med hits som "Relight my fire" og "Back for good".

- Hadde jeg ikke hatt en turnè i forbindelse med albumet som kom ut, hadde jeg kanskje blitt med på hele Take That-turnèen, men hvis de vil komme og opptre i Milton Keynes med meg er de hjertelig velkomne, sier han ifølge nettstedet Contactmusic.