Comeback med Take That

Robbie Williams vender tilbake til sitt gamle boyband - hvis gutta vil.

RESTEN AV GJENGEN: I motsetning til Robbie har ikke Jason Orange, Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald klart å skape seg noen store sangkarrierer etter Take That. Foto: AP
RESTEN AV GJENGEN: I motsetning til Robbie har ikke Jason Orange, Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald klart å skape seg noen store sangkarrierer etter Take That. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gjenforening!

90-talls idolene i Take That dro tidligere i år ut på en gjenforeningsturne i Storbritannia uten Robbie, som takket nei. Men nå har pipa fått en annen lyd.

"Angels"-stjernen som forlot bandet i 1995 for å satse på en solokarriere, har invitert sine gamle kamerater til å bli med på sin neste turnè.

Dermed kan fansen igjen oppleve hele gruppa som herjet hitlistene tidlig på 90-tallet med hits som "Relight my fire" og "Back for good".

- Hadde jeg ikke hatt en turnè i forbindelse med albumet som kom ut, hadde jeg kanskje blitt med på hele Take That-turnèen, men hvis de vil komme og opptre i Milton Keynes med meg er de hjertelig velkomne, sier han ifølge nettstedet Contactmusic.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer