TATT PÅ FERSKEN: Winona Ryder ble i 2001 arrestert for å ha tatt klær verdt 30.000 kroner i Beverly Hills. Alt ble foreviget på film. Foto: All Over Press
TATT PÅ FERSKEN: Winona Ryder ble i 2001 arrestert for å ha tatt klær verdt 30.000 kroner i Beverly Hills. Alt ble foreviget på film. Foto: All Over PressVis mer

Comeback-klar Winona

"Little Women"-stjernen Ryder har endelig lagt arrestasjonen og tablettmisbruket bak seg.

SEHER.NO: Karrieren til Winona Ryder (35) fikk seg en alvorlig knekk da hun ble tatt for butikktyveri i Beverly Hills julen 2001.

I august-utgaven av amerikanske Vouge snakker den to ganger Oscar-nominerte skjønnheten nå ut om hendelsen.

Hun sier at hun ikke følte seg så skyldig.

- Hadde jeg fysisk skadet noen eller forårsaket sinne hos et menneske, tror jeg det hadde vært noe helt annet, sier hun.

- Men oppmerksomheten rundt det var pinlig!

Under rettsaken som fulgte sommeren 2002, ble det kjent at hun hadde stjålet klær for 30.000 kroner.

Det kom også ut at hun hadde utrolige 37 resepter på blant annet smertestillende medisiner! Disse var skrevet ut av 20 leger.

Hun forklarer det massive forbruket med et armbrudd:

- To måneder tidligere brakk jeg armen min på to steder. Og legen, en slags kvakksalver, ga meg mange ting som jeg tok for å bekjempe smerten. Og så kom det rare punktet når du ikke vet om du lenger har smerter, men du tar det for det...

Hun mener at noen av de smertestillende tablettene hun tok, Oxcodone, gjorde henne forvirret.

- På en rar måte var det en velsignelse. Jeg kunne ikke ta dem mer, sier hun om arrestasjonen.

Winona ble dømt til to års prøvetid. Dessuten vanket det 480 timers samfunnstjeneste, 20.000 i bot - og 36.000 kroner i erstatning til butikken hun ble tatt i, fasjonable Saks Fifth Avenue.

Til Vouge sier hun at hun gleder seg til et comeback. Ifølge Imdb er hun i gang med innspillingen av to filmer: "The Last Word" og "Alpha Numeric".

LES OGSÅ: Like barn shopper best