Deltakere i «Farmen kjendis» 2021:

Comeback i «Farmen kjendis»

Det er duket for en ny runde av reality-programmet.

FARMEN: Her er deltakerne for årets "Farmen kjendis". Reporter: Celina Morken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ankom tolv håpefulle kjendiser gården hvor de skal kjempe om tilværelsen i den femte sesongen av «Farmens» kjendisversjon.

I forbindelse med at de tolv deltakerne endret gården, skulle pressen få muligheten til å intervjue dem alle digitalt, som et alternativ til å møte deltakerne på gården. Det ble imidlertid avlyst samme dag, og Se og Hør har derfor bare intervjuet to av deltakerne - Ida Fladen (34) og Anniken Jørgensen (23).

Se hele listen over deltakere lenger ned i saken!

NYE «FARMEN»-KJENDISER: Bak, fra venstre: Espen Rustad Thoresen, Anniken Jørgensen, Signy Fardal, John Arne Riise, Thomas Felberg. Foran, fra venstre: Eli Kari Gjengedal, Sølge Bergman, Terje Sporsem, Kine Olsen Vedelden og Lasse Matberg. Foran: Øde Nerdrum og Ida Fladen. Foto: Espen Solli/TV 2
NYE «FARMEN»-KJENDISER: Bak, fra venstre: Espen Rustad Thoresen, Anniken Jørgensen, Signy Fardal, John Arne Riise, Thomas Felberg. Foran, fra venstre: Eli Kari Gjengedal, Sølge Bergman, Terje Sporsem, Kine Olsen Vedelden og Lasse Matberg. Foran: Øde Nerdrum og Ida Fladen. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

- Ikke for PR eller penger

Til tross for at Ida Fladen er et kjent tv-fjes for mange, har hun sjeldent vært å se i realityprogrammer. Med unntak av «Kjendis søker kjæreste» har hun ikke deltatt i programmer av sjangeren, selv om hun har fått flere tilbud.

- Det er egentlig bare fordi jeg tenkt at det ikke er noe for meg. Jeg har gått et par runder med meg selv på et par ting jeg har fått spørsmål om. Men jeg blir ikke med om det ikke høres noe morsomt ut eller noe jeg må presse meg gjennom, forklarte en tydelig nervøs Fladen til Se og Hør, dagen før hun skulle inn på gården for å møte de andre deltakerne for første gang.

«Farmen» derimot, har hun lenge hatt et ønske om å delta i.

- Det har jeg tenkt i flere år, at jeg ville takke ja om jeg fikk tilbudet. Det synes jeg ser innmari gøy ut!

Flere kjendiser har vært mer eller mindre åpne om at de deltar i realityprogrammer fordi de ønsker å være mer aktuelle i forbindelse med et jobbprosjekt. Det er imidlertid ikke tilfelle for Fladen, som forteller at hun er med for opplevelsen.

- Jeg skal prøve å være forståelsesfull for dem som gjør det. Men hvis jeg skal være med på noe er jeg ikke med for PR eller penger. Å gå inn i noe sånt for oppmerksomheten eller for å øke markedsverdien sin, det er ikke noe for meg, slår hun fast.

ØNSKER INGEN SJARMØR: Ida Fladen ønsker ikke å forelske seg under «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli/TV 2
ØNSKER INGEN SJARMØR: Ida Fladen ønsker ikke å forelske seg under «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

«Farmen»-comeback

Influenser og forfatter Anniken Jørgensen var én av deltakerne i fjorårets «Farmen kjendis»-sesong, men ble syk og måtte trekke seg.

Hun ble lagt inn på sykehus på grunn av mistanke om hjernehinnebetennelse, men det skulle vise seg at hun hadde en virusinfeksjon. Denne våren har hun imidlertid holdt seg frisk og rask, og er klar for «Farmen»-comeback.

- Jeg har jo håpet at jeg skulle få muligheten igjen. Så ble jeg spurt i år, og ble veldig glad. Jeg har egentlig brukt de siste månedene på å virkelig passe på at jeg er stressfri og fin, slik at jeg ikke skal bli syk. Nå kom jeg meg i alle fall inn, sier 23-åringen lattermildt, én dag etter at hun og de andre deltakerne ankom gården.

COMEBACK: Anniken Jørgensen måtte på sykehus under fjorårets innspilling. I år er hun tilbake - frisk og rask. Foto: Espen Solli/ TV 2
COMEBACK: Anniken Jørgensen måtte på sykehus under fjorårets innspilling. I år er hun tilbake - frisk og rask. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Hun syntes det var tungt og bittert å måtte forlate gården i fjor, og brukte lang tid på komme over skuffelsen.

- Jeg nektet å se «Farmen» da det kom på tv, for jeg syntes det var så kjipt at jeg ikke skulle være med den gjengen. Men så så jeg den likevel. Det var skikkelig tungt å reise hjem, jeg tok meg en lang og god pause etter at jeg kom hjem fra sykehuset, også måtte jeg reise litt alene, forklarer hun.

Jørgensen er imidlertid strålende fornøyd med gjengen hun nå skal tilbringe den kommende tiden med, og gleder seg til fortsettelsen. I fjor la hun inn flere timer med forberedelse før kommende tvekamper. Det har hun imidlertid ikke gjort i år.

- Jeg fant ut at forberedelsene bare psyket meg mer opp. Jeg har nesten ikke tenkt noe på det i det hele tatt, bare forsøkt å ta ting som det kommer. Det var en god plan, selv om jeg har hatt hjertebank noen ganger, ler hun.

Dette er de ti andre deltakerne:

John Arne Riise (39)

FRA TRENERJOBB: John Arne Riise går fra trenerjobben til «Farmen»-gården. Foto: Espen Solli/TV 2
FRA TRENERJOBB: John Arne Riise går fra trenerjobben til «Farmen»-gården. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

39-åringen la en lang karriere som fotballspiller bak seg i 2016, etter at han allerede som 17-åring tok steget til utlandet og etablerte seg som en sterk spiller. I år tok han imidlertid på seg trenerhatten og leder i dag 3. divisjonslaget Flint Tønsberg.

Risse er gift med Louise Angelica Riise (30), og de to fikk sitt første barn sammen i august i fjor.

39-åringen har også datteren Ariana Riise (19) fra sitt første ekteskap, og barna Emma (10) og Patrick (8) Riise fra sitt andre.

Lasse Matberg (34)

INSTAGRAM-STJERNE: Lasse Matberg har fått internasjonal oppmerksomhet for viking-looken. Foto: Espen Solli/TV 2
INSTAGRAM-STJERNE: Lasse Matberg har fått internasjonal oppmerksomhet for viking-looken. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Trønderen ble en internasjonal Instagram-stjerne for noen år siden etter at britiske Daily Mail omtalte 33-åringen som en «viking og sjarmør». Siden den gang har følgerskaren vokst i en høy fart.

Trønderen har godt over 600 000 følgere på Instagram, og deler titt og ofte bilder med følgerne sine fra hverdagen. Til daglig jobber Matberg som offiser i Stavanger.

I fjor sommer deltok 34-åringen på italienske «Skal vi danse», og etter mange uker med iherdig dansetrening skulle det bli en nordmann som gikk helt til topps i konkurransen.

Nå har han altså en ny konkurranse foran seg, og det gjenstår å se om Matberg håndterer gårdslivet like godt som parketten.

Øde Nerdrum (24)

MALER: Øde Nerdrum har tidligere uttalt at han og familien ikke er av «denne tiden». Så kanskje det passer ham utmerket å skru tiden hundre år tilbake. Foto: Espen Solli/TV 2
MALER: Øde Nerdrum har tidligere uttalt at han og familien ikke er av «denne tiden». Så kanskje det passer ham utmerket å skru tiden hundre år tilbake. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Kunstneren er kanskje best kjent som sønnen til den kontroversielle maleren Odd Nerdrum (76). Med sine kitsch-malerier går 24-åringen i farens fotspor, og han er en del av Momorosa-gruppa som er grunnlagt av nettopp faren.

Øde Nerdrum har imidlertid også klart å skape overskrifter på egen hånd. I 2018 dukket far og sønn opp på «Skavlan», hvor 24-åringen proklamerte at «ferier er for underklassen».

Der snakket de også om familielivet, og at Øde holdt på å dø som spedbarn av et virus som utviklet seg til lungebetennelse.

I 2019 dukket 24-åringen også opp i en kort videoreportasje i NRK, hvor han uttalte at «Norge er som et potetfolk».

Sølje Bergman (45)

KONTROVERSIELL: Sølje Bergman har hisset på seg mange med sin vaksinemotstand. Foto: Espen Solli/TV 2
KONTROVERSIELL: Sølje Bergman har hisset på seg mange med sin vaksinemotstand. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Skuespilleren er kanskje best kjent for sin rolle som Ninni i «Hotel Cæsar», en rolle hun overtok etter tidligere radioprofil Henriette Lien (50). Det er imidlertid som vaksinemotstander hun har skapt flest overskrifter.

Både hun og ektemannen Stig Henrik Hoff (55) har vært tydelige på at de ikke har villet vaksinere noen av de tre barna sine.

Nå jobber hun imidlertid som coach.

Terje Sporsem (43)

MOROMANN: Terje Sporsem klarer nok å spre humor inne på gården. Foto: Espen Solli/TV 2
MOROMANN: Terje Sporsem klarer nok å spre humor inne på gården. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Stand up-komikeren har fylt mange saler med latter landet over med sine show gjennom årene. Han er heller ikke fremmed for å delta i reality, og kan skilte med både tredjeplass i «Skal vi danse» i 2006, seier i «Masterchef» i 2014, samt seieren i «Camp Kulinaris» i fjor.

Han har også hatt flere programlederroller i løpet av sin karriere.

Han fridde på direktesendt radio i 2006, og først seks år senere giftet han seg med Katrine Myrenget. Han har fire døtre, og i 2015 ble han for første gang bestefar - i en alder av 39 år.

Signy Fardal (58)

KJENT TEMPERAMENT: Signy Fardal har gjort seg bemerket med sitt sinne. Foto: Espen Solli/TV 2
KJENT TEMPERAMENT: Signy Fardal har gjort seg bemerket med sitt sinne. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Signy Fardal var sjefredaktør for den norske utgaven av kvinnemagasinet Elle fra 1998 til 2018. Nå jobber hun imidlertid som konsulent, og ga tidligere i år ut boken «Helt sjef».

I fjor fikk hun imidlertid kritikk av nå meddeltaker i «Farmen», Anniken Jørgensen. Sistnevnte gikk ut mot den tidligere sjefredaktøren etter at hun hadde kritisert influensere.

Fardal har også skapt overskrifter for sinnet sitt, blant annet da hun skjelte ut en TV 2-reporter i 2006, og da hun klasket til Dagbladets Marie Simonsen (57) etter en hagefest i 2003.

Thomas Felberg (48)

ROCKER: Thomas Felberg har lagt en lang scenekarriere bak seg. Nå ligger gårdslivet foran ham. Foto: Espen Solli/TV 2
ROCKER: Thomas Felberg har lagt en lang scenekarriere bak seg. Nå ligger gårdslivet foran ham. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Rockestjernen har de siste årene sittet bak ekspertpanelet i NRK-programmet «Stjernekamp». Han har også gjort seg bemerket på skjermen med sine fargerike metaforer og like fargerike antrekk. Han har også ledet quizprogrammet «Tidsbonanza» på NRK.

Det var imidlertid som vokalist i bandet WE han først gjorde seg bemerket i, og med albumet «Smugglers» innkasserte de en Spellemanspris - en utdeling han i 2018 selv var med på å lede.

Han er samboer med Hilde Wahl som han har to døtre med, og har tidligere fortalt i intervjuer at han valgte å ofre rockelivet for å være familiefar.

Espen Rustad Thoresen (61)

MER MOROMANN: Gården har ikke bare én, men to komikere på plass. Foto: Espen Solli/TV 2
MER MOROMANN: Gården har ikke bare én, men to komikere på plass. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Komikeren og radioprofilen har gjennom karrieren stått for mang en kontrovers. Blant annet hans flere navnebytter, som blant annet har gitt ham Språkrådet på nakken.

På et tidspunkt het han Espen Thoresen Hværsågod-Takkskalduha, men i 2017 byttet han igjen - til hans nåværende navn.

Han har i en årrekke samarbeidet med Kristopher Schau (49) i en rekke radioprogrammer, og de hadde i en periode tenkt til å gifte seg for å gjøre et poeng ut av skattefordeler man får som ektefeller. Det ble imidlertid ikke noe av.

Eli Kari Gjengedal (49)

VÆRMELDER: Eli Kari Gjengedal tar forhåpentligvis med seg solskinn inn på gården. Foto: Espen Solli/TV 2
VÆRMELDER: Eli Kari Gjengedal tar forhåpentligvis med seg solskinn inn på gården. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Den fargerike TV 2-profilen har i en årrekke meldt sol og snø for landets befolkning. Etter en liten avstikker til NRK returnerte hun til TV 2 som værsjef i 2014.

Hun er heller ikke fremmed for reality, og deltok i «Skal vi danse» i 2016. Hun røk imidlertid tidlig ut. I et intervju med VG i den forbindelse avslørte hun at hun hadde fått en rekke forespørsler, blant annet «Farmen kjendis», noe hun hadde takket nei til.

For to år siden giftet hun seg med Tom Saxegård midt i slalåmbakken på Geilo på selveste nyttårsaften. I 2014 hadde de giftet seg i Las Vegas. De bor likevel ikke sammen, ettersom Gjegedal har adresse i Bergen, og ektemannen i Drammen.

Kine Olsen Vedelden (26)

HEIAJENTE: Kine Olsen Vedelden er ikke fremmed for verken konkurranser eller heiing. Foto: Espen Solli/TV 2
HEIAJENTE: Kine Olsen Vedelden er ikke fremmed for verken konkurranser eller heiing. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Den tidligere verdensmesteren gjorde seg godt bemerket i idretten, men la opp i en alder av 21 år. Hun er også kjent for å være datteren til Egil Drillo Olsen (76) - en av norsk fotballhistories aller største.

Til Se og Hør har Olsen Vedelden tidligere fortalt at det ikke alltid har vært like lett å komme seg ut av pappas skygge.

Hun deltok i fjor i «Mesternes mester». Hun vant riktignok ikke konkurransen, men vant hjertet til tidligere skihopper Tom Hilde (32), som hun siden har blitt samboer med.

LES OGSÅ: Dette skal «Skam»-stjernen gjøre nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer