Comeback for Janne Formoe

I sommer blir Janne Formoe igjen å se i Kaptein Sabeltann i Kristiansand dyrepark.

SOM FAR SÅ DATTER: Janne spilte i flere år Sunniva i farens suksessfulle show Kaptein Sabeltann. I sommer gjør hun comback på scenen. Foto: Espen Solli, Se og Hør
SOM FAR SÅ DATTER: Janne spilte i flere år Sunniva i farens suksessfulle show Kaptein Sabeltann. I sommer gjør hun comback på scenen. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hiv og hoi!

SEHER.NO: - Jeg er litt skuffet over at jeg ikke ble spurt i fjor, sier Janne til VG.

Den blide sørlandsjenta startet sin skuespillerkarriere i Kristiansand barne - og ungdomsteater som niåring, og i 14 år på rad spilte hun i suksessforestillingen Kaptein Sabeltann.

I år skal 31-åringen spille heksen Miriam av Gral, mens hun tidligere har spilt både Sunniva og dronning Sirikit.Når Janne drar til Kristiansand for å spille i sommer tar hun med seg datteren Felicia, som hun fikk sammen med manager Jan Fredrik Karlsen i juni 2005. Paret valgte etter tre år som kjærester å gå hvert til sitt rett før jul i fjor.


Det vesle sjarmtrollet har allerede blitt Sabeltann-fan, og hører på alle sangene fra forestillingen.
Kaptein Sabeltann har premiere 9. juli i sommer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer