Comeback for Cox

Courteney Cox Arquette gjør comeback på TV. Hun har hatt noen magre år etter at "Friends" gikk av lufta.

Publisert
Sist oppdatert

Cox i boks!


Courteney Cox "Monica" Arquette (41) blir den fjerde i Friends-gjengen som vender tilbake til TV. Hun skal spille en tøff jente, Lucy Spiller, som er håpefull skuespiller og ukebladredaktør.


Serien skal bli dramatisk og fylt av spesialeffekter. Foreløpig arbeidstittel er "Dirt". Courteney og ektemannen David Arquette (34) skal produsere serien sammen. En prøve-episode er alt spilt inn og den blir nå tilbudt de store TV-kanalene i USA. Det er usikkert når serien kommer på skjermen.


Fra før har Matt LeBlanc fått sin egen serie "Joey" - der han fortsetter sin Friends-rolle. Serien sliter tungt i sesong to. Lisa "Phoebe" Kudrow fikk bare en sesong og svake seertall med sin serie "The Comeback". Matthew "Chandler" Perry er i full gang med å spille inn TV-serien "Studio 60 on the Sunset Strip" for NBC.


De to vennene som ikke har prøvd seg i nye TV-serier er Jennifer "Rachel" Aniston som bare satser på film. Hun er snart aktuell i komedien "The Break Up" med kjæresten Vince Vaughn. David "Ross" Schwimmer som snart står på Broadway i teateroppsetningen "The Caine Mutiny".


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer