Egor Filipenko i «Skal vi danse: all stars»:

Comeback etter åtte år

Den tidligere dommeren returnerer til parketten i danseprogrammet.

TILBAKE: TV-seerne får snart et gjensyn med Egor Filipenko på parketten. Her i «Ska vi danse»-finalen i 2014, som han vant sammen med Agnete Kristin Johnsen Saba. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
TILBAKE: TV-seerne får snart et gjensyn med Egor Filipenko på parketten. Her i «Ska vi danse»-finalen i 2014, som han vant sammen med Agnete Kristin Johnsen Saba. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Egor Filipenko (34) har vært både proffdanser og dommer i «Skal vi danse», og har med andre ord medvirket i programmet i en årrekke.

Filipenko har også vunnet konkurransen to ganger, første gang med Hanne Sørvaag (42) i 2012 og deretter i 2014 med Agnete Kristin Johnsen Saba (28).

I fjor kom sjokkbeskjeden om at hans tid i programmet var over, da plassen hans i dommerpanelet ble fjernet. Også Tore Petterson (43) forsvant fra dommergruppen på fire, og inn kom Morten Hegseth (36).

STRAMT: Det er ikke alltid klaff med det samme når kjendisene skal prøve klær til «Skal vi danse»-sending. Det fikk Magnus Moan oppleve. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen / Rød Løper Vis mer

- Da jeg først fikk vite det tenkte jeg: «oi sann», men vi har jo ikke kontrakt som varer evig. Hvert år venter vi på å bli spurt og man er usikker. Det er 14 sesonger jeg har vært med som danser og dommer, det har vært et eventyr å få være med, uttalte Filipenko overfor Se og Hør i fjor, etter det ble kjent at han ikke fikk være med videre som dommer.

Nå er det klart at Filipenko returnerer til danseprogrammet, men ikke som dommer.

I høstens «Skal vi danse: all stars»-sesong skal 34-åringen ta på seg danseskoene igjen, og svinge seg på parketten med ingen ringere enn Katrine Moholt (48) - som gjør comeback på parketten 16 år etter at hun vant konkurransen i den aller første sesongen i 2006.

EXIT: Under tirsdagens presentasjon av høstens «Skal vi danse»-deltakere ble Helene Olafsen introdusert som programleder og Katrine Moholt som deltaker. Og skal vi tro Katrine, har hun eldet sin siste «Skal vi danse»-sending. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Moholts deltakelse betyr også at hennes programledermakker Anders Hoff (46) får en ny partner i høst: Tidligere «Skal vi danse»-vinner Helene Olafsen (34) stepper inn som høstens programleder.

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-profil ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer