Collins spilte pedofil prest i sin siste rolle

Den overgrepsmistenkte skuespillerens siste jobb vekker oppsikt.

UHELDIG TIMING: Forrige uke ble det kjent at skuespiller Stephen Collins tidligere skal ha begått overgrep mot tre barn. Han er nå aktuell med kortfilmen «Penance», der han spiller en pedofil prest. Her i en scene fra actionserien «Revolution» fra 2013.  Foto: ©NBC/Everett Collection/All Over Press
UHELDIG TIMING: Forrige uke ble det kjent at skuespiller Stephen Collins tidligere skal ha begått overgrep mot tre barn. Han er nå aktuell med kortfilmen «Penance», der han spiller en pedofil prest. Her i en scene fra actionserien «Revolution» fra 2013. Foto: ©NBC/Everett Collection/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke kom sjokknyheten om at «Den syvende himmel»-stjernen Stephen Collins (67) skal ha begått overgrep mot flere mindreårige.

Et lydopptak fra en terapitime sammen med kona Faye Grant (57), som Collins er i ferd med å skille seg fra, dokumenterer en innrømmelse fra den tidligere så folkekjære skuespilleren.

Oppstyret rundt den ferske avsløringen ser ikke ut til å avta med det første, og den nyeste filmrollen til 67-åringen hjelper neppe på saken.

Ifølge People spiller Collins i en kortfilm som har blitt vist på flere filmfestivaler den siste tiden, og i filmen, «Penance», er han castet i den uheldige rollen som pedofil prest.

Saken fortsetter under bildet.

Visste ingenting

I kjølvannet av overgrepsskandalen har filmens regissør, Jeff Wolfe, kommet med en uttalelse til People om filmlanseringens svært dårlige timing.

- Selv om kortfilmen min, «Penance», har blitt vist på flere filmfestivaler nylig, ble den faktisk laget i 2013. Da jeg castet Stephen Collins, var jeg uvitende om at det kunne være en forbindelse mellom hans virkelige liv og den rollen jeg bad ham om å spille, forklarer Wolfe ifølge People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer