UHELDIG TIMING: Forrige uke ble det kjent at skuespiller Stephen Collins tidligere skal ha begått overgrep mot tre barn. Han er nå aktuell med kortfilmen «Penance», der han spiller en pedofil prest. Her i en scene fra actionserien «Revolution» fra 2013.  Foto: ©NBC/Everett Collection/All Over Press
UHELDIG TIMING: Forrige uke ble det kjent at skuespiller Stephen Collins tidligere skal ha begått overgrep mot tre barn. Han er nå aktuell med kortfilmen «Penance», der han spiller en pedofil prest. Her i en scene fra actionserien «Revolution» fra 2013. Foto: ©NBC/Everett Collection/All Over Press Vis mer

Collins spilte pedofil prest i sin siste rolle

Den overgrepsmistenkte skuespillerens siste jobb vekker oppsikt.

Publisert

SEOGHØR.NO: Forrige uke kom sjokknyheten om at «Den syvende himmel»-stjernen Stephen Collins (67) skal ha begått overgrep mot flere mindreårige.

Et lydopptak fra en terapitime sammen med kona Faye Grant (57), som Collins er i ferd med å skille seg fra, dokumenterer en innrømmelse fra den tidligere så folkekjære skuespilleren.

Oppstyret rundt den ferske avsløringen ser ikke ut til å avta med det første, og den nyeste filmrollen til 67-åringen hjelper neppe på saken.

Ifølge People spiller Collins i en kortfilm som har blitt vist på flere filmfestivaler den siste tiden, og i filmen, «Penance», er han castet i den uheldige rollen som pedofil prest.

UNG UTGAVE: Overgrepene skal ha funnet sted for mellom 20 og 40 år siden. Her er Stephen Collins i komedien «Loving Couples» fra 1980. Foto: ©20thCentFox/ Everett Collection/All Over Press
UNG UTGAVE: Overgrepene skal ha funnet sted for mellom 20 og 40 år siden. Her er Stephen Collins i komedien «Loving Couples» fra 1980. Foto: ©20thCentFox/ Everett Collection/All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Visste ingenting

I kjølvannet av overgrepsskandalen har filmens regissør, Jeff Wolfe, kommet med en uttalelse til People om filmlanseringens svært dårlige timing.

- Selv om kortfilmen min, «Penance», har blitt vist på flere filmfestivaler nylig, ble den faktisk laget i 2013. Da jeg castet Stephen Collins, var jeg uvitende om at det kunne være en forbindelse mellom hans virkelige liv og den rollen jeg bad ham om å spille, forklarer Wolfe ifølge People.

FÅR STØTTE: Blant andre «Den syvende himmel»-kollegaen Catherine Hicks har uttalt at hun kun kjenner Collins som en bra mann. Her i en scene fra den populære TV-serien. Foto: Stella Pictures
FÅR STØTTE: Blant andre «Den syvende himmel»-kollegaen Catherine Hicks har uttalt at hun kun kjenner Collins som en bra mann. Her i en scene fra den populære TV-serien. Foto: Stella Pictures Vis mer

Wolfe, som allerede har vunnet flere priser for «Penance», sier at det paradoksale i situasjonen er spesielt ubehagelig med tanke på filmens budskap.

- Filmen min skal henvende seg til ofre for misbruk og tanken om at ettervirkningene av misbruk aldri forsvinner helt, fortsetter Wolfe. 

Stephen Collins har holdt en svært lav profil den siste uken, og ifølge People har ikke «Revolution»-skuespilleren vist seg offentlig siden 7. oktober. Representanter for skuespilleren skal angivelig ikke ha mulighet til å kommentere lydopptaket direkte på nåværende tidspunkt.

- Hun har flere ganger truet med å lekke båndet til media, hvis ikke Stephen ga henne mange millioner mer enn hun hadde krav på i forbindelse med skilsmissen, har Collins' advokat, Mark Vincent Kaplan, uttalt til TMZ etter lekkasjen av opptaket.

LES OGSÅ: Ble sett av 1,7 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer