Colin vil bli rusfri

Colin Farrell henter styrke i lek med sønnen.

Publisert
Sist oppdatert

Sønnen James (2) er den eneste grunnen til at Colin Farrell (29) fortsatt kjemper mot rusmisbruket, avslører venner av superstjernen.


Den irske kjekkasen er innlagt på en avvenningsklinkk i Los Angeles for tungt pillemisbruk. Et besøk av sønnen i jula ga Colin motivasjon til å fortsette behandlingen.


- James betyr alt for Colin og er den beste form for terapi han kunne fått. Han har vært en forandret mann siden sønnen besøkte ham i jula, forteller en venn.


Den irske Playboyen har vært et av Hollywoods heteste navn siden hovedrollen i filmen Phone Booth i 2002. Men suksessen har sin pris.


Skandalen med hjemmepornofilmen av Colin og glamourmodellen Nicole Narain (31) - gjorde Colin så utslitt at han pådro seg en ryggskade høsten 2005.


Han begynte med smertestillende piller, og ble avhengig. Nå vil han stable karrieren tilbake på beina for sønnens skyld. 


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer