Coleen vil ha såpejobb

Synes Wayne Rooneys kjæreste at det kanskje er på tide med flere utfordringer i hverdagen?

AMBISJONER: Shopping og tribuneliv er ikke nok for Coleen. Nå vil hun ha karriere også. Foto: All Over Press
AMBISJONER: Shopping og tribuneliv er ikke nok for Coleen. Nå vil hun ha karriere også. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Hva har Victoria Beckham (32) og Coleen McLoughlin (21) til felles bortsett fra fotballspillende kjærester? De har begge drømt om å bli skuespillerinner i en såpeserie. Forskjellen er imidlertid at Coleen fortsatt bærer på drømmen...


Wayne Rooneys (21) kredittkortelskende kjæreste er mest kjent for ikke å gjøre noen verdens ting, men har allerede hatt en rolle i Hollyoaks. Nå har hun en annen britisk såpeserie i kikkerten: "Coronation Street".


"Corrie", som serien blir kalt på folkemunne, har allerede den britiske popstjernen Kym Ryder (30) på rollelisten, og Coleen vil gjerne ha den britiske Popstars-vinneren som kollega.


- Jeg elsker tanken på å spille i Corrie. Da jeg så Kym Ryder i serien, tenkte jeg "Supert, dette er en rolle jeg kan klare", sier Coleen ifølge Ananova.


Ifølge nettstedet går Coleen allerede til logoped for å vanne ut sin karakteristiske Liverpool-dialekt, ettersom seriens handling er lagt til Manchester.


Drømmer du om et liv som fotballfrue? Slik blir du en!


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer