FORLOVET: Coleen og Wayne er blitt en av de mest kjente stjerneparene i England. Her reklamerer de for Coca Cola.  Foto: All Over Press
FORLOVET: Coleen og Wayne er blitt en av de mest kjente stjerneparene i England. Her reklamerer de for Coca Cola. Foto: All Over PressVis mer

Coleen til kilo-kamp

Wayne Rooneys kjæreste har fått nok av supertynne modeller. Nå tar hun saken i egne hender.

SEHER.NO: Coleen McLoughlin (21) får sitt eget TV-show hvor hun skal starte et modellbyrå med kun fyldige modeller. Dermed kaster hun seg inn i den omstridte modellbransjen og det tabubelagte emnet om "størrelse null"-moten.


- Med hennes profil er det helt klart ingen som passer bedre til å gjøre det, sier en kilde til The Mirror.  


Forloveden til fotballesset Wayne Rooney (21) skal ha blitt inspirert av reklamene til såpemerket Dove, hvor de bruker kvinner med naturlige former.


- Coleen er på et oppdrag for å utfordre det ytre-besatte samfunnet vi lever i og vil få ekte kvinner  inn i reklamer og modelljobber, sier en kilde til avisen.


Coleen har signert en toårig avtale med TV-selskapet ITV. The Mirror kan fortelle at i en av episodene sender Coleen noen uerfarne størrelse 42-modeller inn på casting. Der møter Coleens modeller supertynne og profesjonelle rivaler fra andre byråer.


Serien er ventet på britisk TV til neste år, så da er det bare å smøre seg med tålmodighet og se hvordan det går.


LES OGSÅ: Coleen vil ha såpejobb