Coldplay:

Coldplay-stjernen stoppet konserten. Det som skjedde tar av på nettet

Det rørende øyeblikket fikk salen til å bryte ut i jubel.

STOPPET FOR FRIERI: Under en konsert i Melbourne, Australia, avbrøt plutselig Coldplay en låt. - Om du skal fri, får du komme opp her og gjøre det nå, sa vokalist Chris Martin til en mann foran scenen. Video: Facebook/Allure Productions via Storyful Vis mer
Publisert

Bandet Coldplay er for tida ute på turné, og fredag kveld var det duket for konsert i Melbourne.

Tusenvis hadde møtt opp for å få med seg sanger som «The Scientist» og «Every Teardrop Is A Waterfall», som er noen av bandets mest kjente låter.

Da konserten nærmet seg slutten, stoppet plutselig vokalist Chris Martin (39) opp og ba om publikums oppmerksomhet. Han hadde nemlig planlagt noe helt spesielt for to trofaste fans.

Fridde på scenen

Opp på scenen kom Lonardo Tanno (31), som fikk mikrofonen av den kjente vokalisten. Kjæresten hans Felicia Lie (26) ble også med opp, foran den fullsatte salen med 50 000 mennesker.

Til Lies store overraskelse, hadde hennes kjæreste helt spesielle planer for kvelden. Dette var kvelden de skulle forlove seg.

Publikum gikk ifølge Daily Mail nærmest amok da den gråtkvalte 31-åringen fortalte at han gjerne ville tilbringe resten av livet sitt med kjæresten.

  • Se video av frieriet øverst i artikkelen!

- Så foran Coldplay, min nye bestevenn Chris og alle folka her i Melbourne vil jeg bare si at jeg elsker deg, fortalte han og fortsatte:

- Vil du gifte deg med meg?

Bandets vokalist lot seg prege av hendelsen, men var likevel humoristisk midt oppe i det romantiske øyeblikket. Han fortalte at de måtte være raske, fordi «folk har tog å rekke og andre ting».

Til avisa sier den nyforlovende kvinnen at hun ble overrasket.

- Jeg ble tatt på senga. Jeg tror jeg følte på en blanding av lykke og vantro, forteller hun.

Flere frierier

Flere andre artister har også hjulpet fansen å fri til sine elskede tidligere. Adele har gjort det flere ganger, og nylig gjorde Beyoncé også det.

Hun hadde en spesiell overaskelse til kapteinen for sin egen dansetropp, under et show i St. Louis.

Mens dansetroppens leder, Ashley Everett, var helt uvitende, hadde kjæresten hennes og Knowles planlagt et frieri på scenen.

Etter at popstjerna hadde fremført hitlåta «Single Ladies» for fullt hus, ga hun mikrofonen til backup-danseren John Silver. Danseren gikk deretter bort til kjæresten Everett, og fridde til henne foran tusener av Beyoncé-fans, skriver Daily Mail.

Han gjorde dermed alvor av hitlinja «Put a ring on it», i Beyoncés hit fra 2008.

På et tidspunkt fikk Beyoncé også publikum til å le, da hun gikk bort til paret for å gratulere, men oppdaget at hun var litt for tidlig ute og begynte å liste seg unna på klønete vis.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer