SAMMEN PÅ LUKSUSHOTELL: Kate Moss betaler 17.000 kroner i døgnet for å være sammen med dophuet. Foto: All Over Press
SAMMEN PÅ LUKSUSHOTELL: Kate Moss betaler 17.000 kroner i døgnet for å være sammen med dophuet. Foto: All Over PressVis mer

Cokate + Doperty = sant

Kate Moss' venner og familie skal være sjokkerte og fortvilte over nyheten om at supermodellen har funnet tilbake til dopkjæresten.

SEHER.NO: Kate Moss’ famile og venner er ytterst fortvilte etter å ha fått vite at hun igjen er tilbake i armene til skandalerockeren Pete Doherty, skriver Daily Mail.

Pete ble kastet på dør av Kate tidligere i sommer, men, ifølge avisen, har det narkotikaelskende tospannet tilbrakt de siste fem dagene sammen i en 17.000-kroners suite på Mayfair Hotel i London.

En av nettene skal venner ha blitt bortvist av hotellets sikkerhetsvakter, etter at festingen ble for bråkete og antallet gjester per rom ble for stort.

Doherty ble i tirsdag kveld obervert ved hotellet etter å ha blitt frigitt etter sin n’te narkotikaanholdelse tidligere denne uken.

Bebyshambles-rockeren skulle egentlig sitte lenger, men ble løslatt da påtalemakten ikke maktet å bringe han til retten før fristen gikk ut etter 24 timer.

LES OGSÅ: Pete reddet liv