FØRSTEPRIORITET: Courney Cox har satt datteren som sim førsteprioritet. - Coco er det viktigste for meg, sier hun. Foto: All Over Press
FØRSTEPRIORITET: Courney Cox har satt datteren som sim førsteprioritet. - Coco er det viktigste for meg, sier hun. Foto: All Over Press Vis mer

- Coco sliter med bruddet

«Scream»-stjerne innnrømmer at hennes datter synes det er vanskelig at foreldrene er separert.

Publisert
SEHER.NO: «Scream»-stjernen Courtney Cox innrømmer at hennes seks år gamle datter Coco synes det er vanskelig at foreldrene er separert.

Cox - som annonserte at hun skulle separeres fra sin ektemann gjennom 11 år, David Arquette, i oktober - har nå satt datteren som sin førsteprioritet.

- Coco er det viktigste for meg akkurat nå. Hun har det litt vanskelig nå, men hun takler det veldig bra, sier Cox til FemaleFirst.

Skuespillerinnen mener at datteren må få ha muligheten til å leve så normalt som mulig.

- Heldigvis så har ikke livet hennes forandret seg så mye, fordi vi har alltid hatt to hus som vi har pendlet mellom. Vi tilbringer fortsatt mye tid sammen som en familie. Vi spiser middag sammen og sånt, sier hun.

Courtney tror hennes liv uten David kommer til å bli «mye stillere».

- Jeg tror det kommer til å bli veldig stille uten ham. David og jeg var alltid veldig sosiale. De siste 10-11 årene har vi alltid invitert folk hjem til oss hver eneste søndag. Det er en tradisjon jeg har plukket opp fra min bestemor.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rasende over eksens sex-avsløringer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer