FORKASTET: Coca-Cola er ikke lenger interessert i å ha Wayne Rooneys ansikt på sine brusbokser. Foto: All Over Press
FORKASTET: Coca-Cola er ikke lenger interessert i å ha Wayne Rooneys ansikt på sine brusbokser. Foto: All Over Press Vis mer

Coca-Cola fjerner «kvalmende» Rooney

Brusgiganten vraker fotballstjernen etter utroskapsskandalen...

Publisert
SEHER.NO: Coca-Cola har forkastet planene om å sette Wayne Rooneys (24) ansikt på millioner av brusbokser etter at toppsjefene i Amerika nylig stemplet fotballstjernen som «kvalmende».

«Mancher United»-stjernen skal ha vært utro mot sin kone Coleen Rooney (24), med en prostituert.

24-åringen er sponset av brusgiganten, og får en årlig lønn fra selskapet på rundt 5,5 millioner norske kroner. Det var opprinnelig planen at Rooney skulle bli Coke Zero sitt ansikt utad i 2011 - men etter utroskapsskandalen er dette uaktuelt, melder DailyMail.

Ifølge kilder i Amerika er selskapet bekymret over at historiene om fotballstjernens privatliv ikke passer med deres familievennelige image.

- Forrige måned bestemte vi oss for å gjøre om markedsplanene for Coke Zero. I denne situasjonen gjorde vi det som føltes mest riktig, bekrefter en talsmann for Coca-Cola i London.

Skandalene rundt Rooney startet da eskortepiken Jennifer Thompson (21) stod frem og avslørte at hun hadde hatt en trekant med stjernen og en annen jente. Dette skjedde mens hans kone var gravid med parets sønn Kai (1). Den andre jenta, Helen Wood, bekreftet senere ryktene, og ba Coleen om tilgivelse.

Nå rapporteres det at Wayne trygler sin kone om å gi ham en ny sjanse.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Tilgir sin ektemann etter utroskapsskandalen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer