CNN latterliggjør Bieber-feberen i Norge

- En skremmende sykdom har rammet Norge.

GJØR NARR: CNN synes åpenbart det er festlig at skoler velger å flytte tentamen fordi elevene vil på Justin Bieber-konsert. Foto: YouTube
GJØR NARR: CNN synes åpenbart det er festlig at skoler velger å flytte tentamen fordi elevene vil på Justin Bieber-konsert. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I et innslag på amerikanske CNN, gjør nyhetsankeret narr av Justin Bieber-hysteriet i Norge.

- En skremmende sykdom har rammet Norge. Det har ført til en uberegnelig oppførsel blant skoleelever. Jeg snakker om «Bieber Fever», sier kvinnen i nyhetsstudioet.

Grunnen til det hele er at skoler i Ålesund har valgt å flytte norsktentamen på grunn av konsertene, fordi de tror at elever velger å stryke på eksamen fordi de vil på Bieber-konsert i Oslo.

- 16. og 17. april skal norske skoleelever ha eksamen. Det er samme dag som de kommende Bieber-konsertene i Oslo. Og selv om eksamen teller mye når det kommer til den endelige karakteren, tenker skolene at de fleste elevene rett og slett kommer til å droppe eksamen og stryke, fordi de vil se Justin. Derfor har de valgt å flytte eksamen.

Innslaget kalles «Bieber Fever Strikes Norway», og i reportasjen trekkes det inn eksempler fra sist gang Justin var i landet, da det ble fullt kaos under konserten på Operaen i Oslo.

- Dette er ikke første gang det har skjedd i Norge. Sist gang han var der, ble det fullt kaos for Oslo-politiet før konserten. Myndighetene var i ferd med å erklære unntakstilstand, før Justin roet det hele ned.

Se klippet fra CNN her:


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer