Brudd for Alicia Silverstone og Christopher Jarecki:

«Clueless»-stjernen skilles etter 13 år

Skal ha delt omsorg for sin seks år gamle sønn.

SKILLES: Alicia Silverstone og Christopher Jarecki har vært et par de siste 20 årene, men nå har de bestemt seg for å gå hver til sitt. Foto: NTB scanpix
SKILLES: Alicia Silverstone og Christopher Jarecki har vært et par de siste 20 årene, men nå har de bestemt seg for å gå hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Filmstjernen Alicia Silverstone (41), kjent fra blant annet «Clueless», og ektemannen Christopher Jarecki (41) skal skilles. Det melder People.

- De vil fortsatt elske og respektere hversandre og forbli gode venner, men har i felleskap bestemt seg for å separere seg etter å ha vært sammen i 20 år. De har en sønn sammen som de vil ha delt omsorg for, sier Silvestones talsperson til nettstedet.

Silverstone og Jarecki har vært et par de siste 20 årene, og vært gift i 13 år.

Saken fortsetter nedenfor.

Åpnet opp om bryllupet

Duoen fikk sønnen Bear Blue Jarecki i 2011, seks år etter at de giftet seg. Bryllupet fant sted i Lake Taho i California i 2005.

I forkant av bryllupet uttalte Silverstone overfor People at Jarecki hadde fridd året før, og at det var det vakreste frieriet hun kunne bedt om.

Hun sa også at bryllupet var det største som hadde skjedd henne.

- Det var så vanskelig å ikke kysse ham under seremonien. Jeg ble gal! Så kysset på slutten var helt fantastisk, sa hun den gang.

Alternativ oppdragelse

Skuespilleren har tidligere fått mye oppmerksomhet for sin noe uvanlige oppdragelse av sønnen.

I 2014 lanserte hun sin egen bok, med tittelen «The Kind Mama: A Simple Guide To Supercharged Fertility, A Radiant Pregnancy, A Sweeter Birth, And A Healthier, More Beautiful Beginning».

I boka gir ettbarnsmoren sine råd for å oppnå alt fra optimal fertilitet og en perfekt graviditet, til en lettere fødsel og et sunnere liv for småbarn.

Men «The Kind Mama» fikk hard medfart, ifølge RadarOnline.

Saken fortsetter nedenfor.

KJENT FRA: Alicia Silverstone (i midten) er best kjent fra filmen og TV-serien «Clueless». Her avbildet med medspillerne Stacey Dash (t.v) og Brittany Murphy. Foto: TVNorge
KJENT FRA: Alicia Silverstone (i midten) er best kjent fra filmen og TV-serien «Clueless». Her avbildet med medspillerne Stacey Dash (t.v) og Brittany Murphy. Foto: TVNorge Vis mer

Årsaken til at leserne slaktet boka, skal være at den kommer med råd som ikke er basert på forskning eller andre vitenskapelige bevis. Blant «Batman & Robin»-stjernens oppsiktsvekkende påstander er den at tamponger kan gjøre kvinner infertile, slik at de ikke kan få barn.

Hun hevder i boka at tamponger kan inneholde blant annet rester av plantevernmiddel fra ikke-økologisk bomull og hormonforstyrrende stoffer fra «dufter».

Silverstone har også delt sitt kritiske syn på å vaksinere sønnen sin.

41-åringen, som er veganer, har også tidligere forsøkt å gi likesinnede alternativ hjelp. I fjor skrev hun på bloggen sin «The Kind Life» at hun ville hjelpe ammende veganermødre med å få tak i brystmelk.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg ekkel og klarer ikke å gå