IRRITERT: George Clooney og Amal Alamuddin har vært gift i under ett år, men har allerede små problemer i ekteskapet.  Foto: NTB scanpix
IRRITERT: George Clooney og Amal Alamuddin har vært gift i under ett år, men har allerede små problemer i ekteskapet. Foto: NTB scanpixVis mer

Clooneys oppførsel irriterer Amal

Stjerneparet har allerede møtt på sine første utfordringer i ekteskapet.

SEOGHØR.NO: I september i fjor giftet filmkjekkasen George Clooney (54) seg med den vakre Amal Alamuddin (37).

Nylig avslørte Clooney at han aldri trodde at han skulle gifte seg, men at alt forandret seg da han møtte menneskerettighetsadvokaten.

- Alt jeg vet er at ekteskap forandret alt når det kommer til hva jeg selv trodde om min egen fremtid, sier han til bladet People ifølge Contactmusic.com. 

Men det er ikke bare fryd og gammen for det nygifte stjerneparet. Amal er nemlig lei av at George deler for mye personlig informasjon med pressen. 

- Amal vet at han må promotere filmene sine, men hun er irritert. Hun har flere ganger bedt ham om å slutte med å snakke så mye om privatlivet deres, sier en kilde til bladet OK!

Saken fortsetter under bildet

NY KJENDIS: Jordnære Amal er fremdeles ikke vant til et liv i rampelyset.  Foto: NTB scanpix
NY KJENDIS: Jordnære Amal er fremdeles ikke vant til et liv i rampelyset. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ulike interesser

Skuespilleren røpet også at hans interesse innen sport også har skapt strid hjemme i stua. 

- Jeg ser på sport, og hun blir knust av det. Jeg fikk henne til å like «March Madness» (college-basketball, red. anm.) litt.

- Men neste uke var det Masters-turnering (tennis, red. anm.). Så jeg sitter og ser på, og hun utbryter: «Så vi kommer til å følge med på et nytt sportsarrangement hver helg?». Og jeg svarer: «Det har du faktisk helt rett i!».

Clooney var gift med skuespiller Talia Balsam (56) fra 1989 til 1993, og i årene siden har  han hatt flere kjendisforhold, blant annet med Renée Zellweger (46) i 2001. 

Til slutt ble det den suksessfulle menneskerettigheten Amal som vant hjertet hans.

- Amal er et fantastisk menneske! Hun er så omtenksom og en av de smarteste jeg noen sinne har møtt. I tillegg har hun en fantastisk humor, sier han om sin utkårede. 

ETTERTRAKTET: Det ble mange knuste kvinnehjerter da George Clooney avslørte at han hadde funnet kjærligheten med Amal.  Foto: NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Det ble mange knuste kvinnehjerter da George Clooney avslørte at han hadde funnet kjærligheten med Amal. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Endelig kom Kims babynyhet