GIFTER SEG: George Clooney har fridd til kjæresten Amal Alamuddin. Det blir skuespillerens andre ekteskap.  Foto: All Over Press
GIFTER SEG: George Clooney har fridd til kjæresten Amal Alamuddin. Det blir skuespillerens andre ekteskap. Foto: All Over PressVis mer

Clooneys mamma bekrefter forlovelsen

- Hun er en herlig jente.

SEOGHØR.NO: Søndag kveld meldte amerikanske medier at filmkjekkasen George Clooney (52) hadde forlovet seg med advokat-kjæresten Amal Alamuddin (36).

- George og Amal prøver å holde alt veldig dempet, men samtidig virker det som de ikke prøver å skjule dette. Jeg tror de vil at deres nærmeste skal vite at dette er noe ekte, at de har tenkt å være sammen for alltid, fortalte en kilde til People.

Nå bekrefter den vordende brudgommens mor Nina Clooney (74) at sønnen er klar for å gifte seg igjen.

- Jeg er ekstremt lykkelig. Amal er en herlig jente, sier Nina til Daily Mail.

Det blir det andre bryllupet for Clooney som fra 1989 til 1993 var gift med skuespiller Talia Balsam.

Ferskt forhold

George og Amal ble først fotografert sammen i oktober i fjor. Selv om forholdet er relativt ferskt har Nina møtt Amal ved et knippe anledninger og beskriver henne som en kvinne med både «skjønnhet og intellekt».

FORLOVET: Hollywood-kjekkasen George Clooney er kjent for å ha problemer med å binde seg. Overraskelsen var derfor stor da flere amerikanske medier denne helgen bekreftet at han skal ha forlovet seg med Amal Alamuddin etter et drøyt halvår sammen. Foto: FameFlynet
FORLOVET: Hollywood-kjekkasen George Clooney er kjent for å ha problemer med å binde seg. Overraskelsen var derfor stor da flere amerikanske medier denne helgen bekreftet at han skal ha forlovet seg med Amal Alamuddin etter et drøyt halvår sammen. Foto: FameFlynet Vis mer

- Jeg liker henne veldig godt. De er like smarte begge to og det er veldig viktig for ham. Amals verden kunne ikke vært lenger unna Hollywood, sier Nina om sin kommende svigerdatter.

Sammen i Det hvite hus

I februar var Amal og Georges foreldre Nina og Nick med på en privat visning av Clooneys film «The Monuments Men» i Det hvite hus. Noe som beviste at forholdet var seriøst og at den gråhårede kjekkasen har falt pladask for den mørke skjønnheten.

- Vi ble ikke overrasket da de fortalte om forlovelsen og vi kunne ikke vært lykkeligere på deres vegne.

Onsdag ble paret sett sammen på restauranten Craig's i West Hollywood, og ifølge et øyenvitne skålte turtelduene for forlovelsen sin sammen med venner.

Dagen etter spiste de på trendy Nobu i Miami sammen med Cindy Crawford og hennes mann Rande Gerber, som er gamle venner av Clooney. På denne middagen hadde Alamuddin en iøynefallende ring på sin venstre ringfinger, ifølge en av kildene til People.

Evig ungkar

«Gravity»-stjernen er blitt kjent for sine mange forhold til vakre kvinner, sist til den tidligere wrestleren Stacy Keibler (34). Tidligere har han blant annet vært sammen med den italienske skuespilleren Elisabetta Canalis (35) og den britiske modellen Lisa Snowdon (43).

KJÆRESTEN: Den britiske advokaten Amal Alamuddin utfordrer George Clooney på det intellektuelle plan. Her ved Carlyle hotel i New York. Foto: Splash News/ All Over Press
KJÆRESTEN: Den britiske advokaten Amal Alamuddin utfordrer George Clooney på det intellektuelle plan. Her ved Carlyle hotel i New York. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Her kan du lese mer om Clooneys mange kjendis-ekser.

Denne gangen er det i hvert fall ikke bare et flott utseende som har sjarmert Clooney.

Amal Alamuddin er blant Storbritannias toppadvokater, er engasjert i internasjonal lovgivning og menneskerettigheter. 36-åringen har blant annet vært rådgiver for FNs tidligere generalsekretær, Kofi Annan.

Dermed har sikkert hun og Clooney, som selv er svært engasjert i menneskerettighetsspørsmål, mye å snakke om. At de er på samme intellektuelle plan ser ut til å gitt dem spesielt god kontakt.

- Hun er smart og på toppen av karrieren. De deler også humor og er begge veldig omtenksomme mennesker, sier fru Clooney.

LES OGSÅ: Gikk til sengs med Clooney