VIL IKKE GIFTE SEG: Eva Canalis og George Clooney har vært sammen siden 2009, men begge to har avvist at de har planer om å gifte seg. Foto: All Over Press
VIL IKKE GIFTE SEG: Eva Canalis og George Clooney har vært sammen siden 2009, men begge to har avvist at de har planer om å gifte seg. Foto: All Over Press Vis mer

Clooneys kjæreste kastet klærne

Modellen Eva Canalis viste en ny side av seg selv i Cannes-sola. Se bildene!

Publisert
Se bildespesial med Eva Canalis nederst i artikkelen!

SEHER.NO: George Clooneys kjæreste Eva Canalis (32) er for tiden på plass i Cannes for å ta bilder til en ny motekolleksjon på båten til designeren Roberto Cavalli, men mellom slagene foretrekker hun å ha så lite klær som mulig på seg.

Canalis byttet nemlig til bikini så fort det lot seg gjøre under fotoshooten tirsdag, og avslørte blant annet en mage, som det nok har tatt mange timer i trimrommet å perfeksjonere.

Den vakre 32-åringen, som har vært sammen med George Clooney (50) siden 2009, tiltrakk seg raskt oppmerksomhet fra fotografene som er den franske byen i anledning dens berømte filmfestival, men så ikke ut til å bry seg om de nysgjerrige blikkene.

Kanskje håpet hun at noen av bildene blir sett av hennes berømte kjærsten, som nok gleder seg til Eva kommer hjem igjen..

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Vil ikke ha barn med Clooney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer