Clooneys eks tilbake hos Steve-O

Elisabetta Canalis og Steve-O har gitt forholdet en ny sjanse.

PRØVER IGJEN: Steve-O, kjent for sine halsbrekkende «Jackass»-stunts, har vært edru siden han ble behandlet for rusmisbruk og bipolar lidelse i 2008. Han dumpet Elisabetta Canalis i april på grunn av hennes festvaner, men nå har de gitt forholdet et Foto: STELLA PICTURES
PRØVER IGJEN: Steve-O, kjent for sine halsbrekkende «Jackass»-stunts, har vært edru siden han ble behandlet for rusmisbruk og bipolar lidelse i 2008. Han dumpet Elisabetta Canalis i april på grunn av hennes festvaner, men nå har de gitt forholdet et Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Jackass»-skøyeren Steve-O (38) gjorde det slutt med vakre Elisabetta Canalis (33) i april, men nå har forelskelsen mellom de to blusset opp igjen.

Stjerneparet befinner seg nemlig på en romantisk ferie i Costa Rica, etter å ha bestemt seg for å gi forholdet en ny sjanse, skriver ContactMusic.

Steve-O ble observert mens han kysset den italienske skuespilleren, da turtelduene tok seg en pause fra surfingen på ferieøya.

Det noe umake paret, som først viste sin forelskelse under en ferietur i Italia i vinter, har hatt motstridende syn på festing og alkohol. Dette fikk Steve-O til å dumpe Canalis, som også ble dumpet av George Clooney i fjor sommer.

Etter et avrusningsopphold i 2008 har nemlig Steve-O ført en edruelig og mer seriøs livsstil. Dette  passet dårlig overens med festglade Canalis' partyvaner, og skal ha vært årsaken til at han avbrøt romansen i april.

Steve-O skal imidlertid ha behold følelsene for den italienske modellen, og også ha hjulpet henne med å få festingen under kontroll. Og tydeligvis har dette ført til en lykkelig gjenforening mellom de to...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Game of Thrones»-stjernen skilles 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer