Clooney ville ta sitt eget liv

- Jeg tenkte at jeg kan ikke leve slik som dette.

KLARTE IKKE RØRE SEG PÅ TRE UKER: - Jeg tenkte på at jeg måtte gjøre noe dramatisk med situasjonen, sier George Clooney til Rolling Stone. Foto: All Over Press
KLARTE IKKE RØRE SEG PÅ TRE UKER: - Jeg tenkte på at jeg måtte gjøre noe dramatisk med situasjonen, sier George Clooney til Rolling Stone. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For seks år siden da George Clooney (50) spilte CIA-agent i filmen «Syriana», pådro han seg en alvorlig ryggskade som førte til utholdelige smerter. Skuespilleren hadde så vondt at han vurderte å ta sitt eget liv.

- Jeg tenkte at jeg kan ikke leve slik som dette, sier han til magasinet Rolling Stone.


Clooney begynte å drikke mer og mer for å bedøve smerten. Da alkoholen ikke hjalp, tenkte han ut hvordan han skulle ta sitt eget liv, men heldigvis gjennomførte han ikke planene.

- Jeg lå i sengen på sykehuset med drypp i armen, og klarte ikke å røre meg. Jeg hadde hodepine som føltes som slag, og i en tre ukers periode tenkte jeg at jeg måtte gjøre noe dramatisk med situasjonen.

Skuespilleren ble operert, noe som skal ha hjulpet på smertene. I dag er han frisk og dater modell og tidligere fribryter Stacy Keibler (32). Clooney har den siste tiden blitt ekstra populær her til lands etter at hans humoristiske reklamefilmer for DnB Nor går sin seiersgang på norsk TV.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han var som en far for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer