Clooney tok «selfie» i Downton Abbey

Hollywood-stjernen kopierte Ellen DeGeneres' Oscar-stunt.

SELFIE PÅ DOWNTON: George Clooney fikk med seg Downton Abbey-stjernene på et gruppebilde, da han spilte i en gjesterolle i den populære serien. Foto: ITV/Nick Briggs
SELFIE PÅ DOWNTON: George Clooney fikk med seg Downton Abbey-stjernene på et gruppebilde, da han spilte i en gjesterolle i den populære serien. Foto: ITV/Nick Briggs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag skal den britiske kanalen ITV - som sender den populære serien «Downton Abbey» - samle inn penger i TV-aksjonen «Text Santa».

Et av innslagene det knyttes størst forventninger til er en spesialinnspilling fra «Downton Abbey», med selveste George Clooney i en sentral gjesterolle.

Clooney skal spille en amerikaner som kommer til Downton Abbey for å delta i et bryllup.

Flere av seriens største stjerner er også med i innslaget, blant annet Dame Maggie Smith, som spiller moren til jarlen av Downton.

I et bilde som ITV har gjort tilgjengelig før kveldens sending viser Clooney og Downton-stjernene at det bare ikke er det tidlige 1900-tallets formaliteter og tradisjoner de har kontroll på.

Clooney fikk nemlig de britiske TV-stjernene til å bli med på å ta et gruppebilde med mobilkamera.

Bildet går nå sin seiersgang blant fansen på nettet.

På bildet ser man Laura Carmichael (lady Edith) , Michelle Dockery (lady Mary), Jim Carter (butleren Carson), Robert James Collier (Thomas Barrow), Kevin Doyle (Joseph Molesley), Phyllis Logan (Mrs. Hughes), Lily James (lady Rose McClare), George Clooney og Allen Leech (Tom Branson).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer