Clooney tok «selfie» i Downton Abbey

Hollywood-stjernen kopierte Ellen DeGeneres' Oscar-stunt.

SELFIE PÅ DOWNTON: George Clooney fikk med seg Downton Abbey-stjernene på et gruppebilde, da han spilte i en gjesterolle i den populære serien. Foto: ITV/Nick Briggs
SELFIE PÅ DOWNTON: George Clooney fikk med seg Downton Abbey-stjernene på et gruppebilde, da han spilte i en gjesterolle i den populære serien. Foto: ITV/Nick Briggs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag skal den britiske kanalen ITV - som sender den populære serien «Downton Abbey» - samle inn penger i TV-aksjonen «Text Santa».

Et av innslagene det knyttes størst forventninger til er en spesialinnspilling fra «Downton Abbey», med selveste George Clooney i en sentral gjesterolle.

Clooney skal spille en amerikaner som kommer til Downton Abbey for å delta i et bryllup.

NY ROLLE: Slik ser det ut når George Clooney besøker Downton Abbey. Foto: Stella Pictures
NY ROLLE: Slik ser det ut når George Clooney besøker Downton Abbey. Foto: Stella Pictures Vis mer

Flere av seriens største stjerner er også med i innslaget, blant annet Dame Maggie Smith, som spiller moren til jarlen av Downton.

I et bilde som ITV har gjort tilgjengelig før kveldens sending viser Clooney og Downton-stjernene at det bare ikke er det tidlige 1900-tallets formaliteter og tradisjoner de har kontroll på.

Clooney fikk nemlig de britiske TV-stjernene til å bli med på å ta et gruppebilde med mobilkamera.

Bildet går nå sin seiersgang blant fansen på nettet.

På bildet ser man Laura Carmichael (lady Edith) , Michelle Dockery (lady Mary), Jim Carter (butleren Carson), Robert James Collier (Thomas Barrow), Kevin Doyle (Joseph Molesley), Phyllis Logan (Mrs. Hughes), Lily James (lady Rose McClare), George Clooney og Allen Leech (Tom Branson).

Clooneys gruppe-«selfie» ser ut til å være inspirert av talkshow-vertinnen Ellen DeGeneres.

Da hun tidligere i år ledet årets Oscar-utdeling, skapte hun Twitter-storm, da hun fikk flere av verdens mest kjente skuespillere med på et gruppebilde under sending.

LES OGSÅ: Ashlee Simpson er gravid

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer