OPPTATT: George Clooney klarte ikke å glemme ekskjæresten. Foto: All Over Press
OPPTATT: George Clooney klarte ikke å glemme ekskjæresten. Foto: All Over PressVis mer

Clooney sammen med eksen igjen

- De har holdt kontakten hele tiden mens de begge har vært i andre forhold

LOS ANGELES (Seher.no): Mindre enn fem måneder etter bruddet med Sarah Larson (29) smiler lykken på nytt til sexsymbolet George Clooney (47), skriver flere amerikanske blader.

Kjekkasen skal ha funnet tilbake til ekskjæresten Krista Allen (37), som er kjent fra "Baywatch", "Days Of Our Lives", "Confessions Of A Dangerous Mind" og ikke minst sine 8 erotiske Emanuelle-filmer fra 90-tallet.

De to skal ha holdt forholdet hemmelig i flere måneder allerede.

- George og Krista har et fantastisk sexliv sammen.

- De har holdt kontakten hele tiden mens de begge har vært i andre forhold, og de sendte jevnlig meldinger om at de savnet hverandre, avslører en kilde til National Enquirer.

Paret ble først sammen i 2002, og hadde et av-og-på forhold i to år før de gikk hvert til sitt. I 2006 fant de tilbake til hverandre igjen, men heller ikke denne gangen holdt forholdet. Nå prøver de for tredje gang.

- I slutten av mai ringte George henne og sa: "Jeg er singel. Hvis du også er det håper jeg du vil komme over en tur". Og Krista dro med det samme, forteller kilden videre til bladet.

Mens "Ocean's Eleven"-stjernen startet en romanse med "Fear Factor"-vinneren Sarah Larson, skal Krista ha forlovet seg med skuespilleren Christopher Jaymes.

- George har alltid følt seg komfertabel sammen med Krista. Hun er en fantastisk jente som aldri har vært etter ham på grunn av pengene eller solgt ham ut på noen måte, sier en anne kilde til Star magazine.

For tiden befinner George seg i Pourto Rico hvor han spiller inn filmen "The Man Who Stare at Goats", og han skal allerede ha invitert Krista til å besøke ham der.

- George ønsker å fortsette å treffe henne, men han vil ikke at alle skal vite om det.

Krista har sønnen, Jake (7), med eksmannen Justin Moritt.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no.

LES OGSÅ: Ti år eldre på 20 minutter

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.