Foto: NTBscanpix
Foto: NTBscanpixVis mer

Clooney og Neeson langer ut mot plastisk kirurgi

Hollywood-stjernene har lite til overs for folk som velger å fikse på utseendet - spesielt menn.

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare kvinner som legger seg under kniven for å tviholde på sitt vakre og ungdommelige ytre.

Flere og flere menn gir også etter for presset om å ta seg best mulig ut så lenge som overhodet mulig.

Dette synes Hollywood-stjernene George Clooney (54) og Liam Neeson (62) lite om.

Sist måned stod Clooney, som har vært en av verdens mest ettertraktede ungkarer, frem som en motstander av å stoppe opp den naturlige aldringsprosessen.

Spesielt synes han det ser veldig feil ut på menn.

54-åringen, som i fjor giftet seg med den 16 år yngre toppadvokaten Amal Alamuddin, forsikret videre fansen om at at alltid vil fortsette med «å se best mulig ut i forhold til sin egen alder».

- For meg er det ikke et alternativ å legge meg under kniven. Jeg kan ikke se at det er en fornuftig ting å gjøre.

- Jeg har sett folk som har gjort det, og jeg synes ikke det ser bra ut - spesielt når det kommer til menn. Jeg synes faktisk det får dem til å se eldre ut, sa han, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

UGJENKJENNELLIG: Skuespilleren Mickey Rourke (62), som var en av 80-tallets store skjørtejegere, blir ofte tatt frem som et av de verste eksemplene på overdreven ansiktsløftning. Han skal også ha benyttet seg av hårtransplantasjon, operert øyelokkene og nesen. Foto: NTBscanpix
UGJENKJENNELLIG: Skuespilleren Mickey Rourke (62), som var en av 80-tallets store skjørtejegere, blir ofte tatt frem som et av de verste eksemplene på overdreven ansiktsløftning. Han skal også ha benyttet seg av hårtransplantasjon, operert øyelokkene og nesen. Foto: NTBscanpix Vis mer

Vil eldes med verdighet

Nå får han støtte fra skuespillerkollega Neeson.

- Jeg er enig med George at den beste måten å eldes på er uten å fikse på utseendet. Man bør eldes med verdighet, istemmer han ifølge nettstedet.

Men selv om den irske «Taken»-stjernen insisterer på at han aldri vil benytte seg av en skjønnhetsoperasjon, synes han likevel det er vanskelig å takle å bli eldre.

- Bursdagen min er et følsomt tema. Jeg blir 63. Ingen ønsker å bli 63! Jeg blir gammel. Jeg kommer ikke til å feire, men kommer til å ignorere hele dagen. Jeg hater det og det får meg til å føle meg sårbar.

- Det er en veldig privat ting - dagen du ble født og kom ut av din mors mage. Noen mennesker leier båt og gjør ekstraordinære ting for å markere dagen, men jeg blir bare flau over slik feiring og oppmerksomhet, forteller han.

Neeson har to sønner, Michael (19) og Daniel (18), fra ekteskapet med sin avdøde kone  Natasha Richardson - som døde på tragisk vis i en skiulykke i 2009.

VIL IKKE ELDES: Actionhelten Sylvester Stallone (68), kjent fra Rocky og Rambo-filmene, skal gjort flere inngrep i løpet av årene. I tillegg til ansiktsløftning, skal han ha hevet øyenbrynene, fikset på kjeven og nesa. samt benyttet seg av Botox. Bildet til venstre er fra 1981 og høyre fra i år. Foto: NTBscanpix
VIL IKKE ELDES: Actionhelten Sylvester Stallone (68), kjent fra Rocky og Rambo-filmene, skal gjort flere inngrep i løpet av årene. I tillegg til ansiktsløftning, skal han ha hevet øyenbrynene, fikset på kjeven og nesa. samt benyttet seg av Botox. Bildet til venstre er fra 1981 og høyre fra i år. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: Jane Fonda er ikke stolt av sine plastiske operasjoner