KRASS KRITIKK: George Clooney har ikke mye til overs for Russell Crowe og Leonardo DiCaprio.  Foto: FameFlynet
KRASS KRITIKK: George Clooney har ikke mye til overs for Russell Crowe og Leonardo DiCaprio. Foto: FameFlynetVis mer

Clooney langer ut mot Crowe og DiCaprio

George Clooney snakker ut om venner og fiender i nytt intervju.

SEOGHØR.NO: George Clooney (52) har vært lenge i filmbransjen og har mange gode stjernevenner, men det er langt fra alle han har et godt forhold til.

I et nytt intervju med Esquire holder han ingenting tilbake og forteller om to filmkollegaer han har et svært anstrengt forhold til.

Russell Crowe (49) fornærmet Clooney da han i et intervju kalte ham en «sellout», og mente han ødela sin kunstneriske integritet ved å stille opp i reklamefilmer.

- Han gikk virkelig etter meg «hvem tror han at han er? En Frank Sinatra-etterligning?» Ja, han gikk virkelig etter meg,  sier George til magasinet.

Ba om unnskyldning

Clooney forteller at Crowe sendte ham lyrikk som en slags unnskyldning.

FORNÆRMET: George Clooney ble fornærmet da Russell Crowe kalte ham en Sinatra-kopi.  Foto: UPI
FORNÆRMET: George Clooney ble fornærmet da Russell Crowe kalte ham en Sinatra-kopi. Foto: UPI Vis mer

- Sannheten er at han sendte meg en bok med dikt som en unnskyldning for å ha fornærmet meg, og det gjorde han virkelig. Han sa at han ble feilsitert, men jeg tenkte «ja, ja, hva enn du sier…».

Clooney snakker også om Leonardo DiCaprio (39) som han mener har feil mennesker rundt seg. De to var venner en stund før George fikk nok etter å ha spilt en basketballkamp med Leo og vennene hans.

- Måten de snakket om spillet på, fikk meg til å tenke på hvor viktig det er å ha noen i livet ditt som sier sannheten. Jeg er ikke sikker på om Leo har noen som det, undrer kjekkasen.

Brad Pitt har derimot vært en mangeårig venn av George og får skryt av filmveteranen, blant annet for sin nye film «World War Z».

Misliker Twitter

Twitter er heller ikke noe George har noe til overs for.

- Hvorfor i Guds navn vil noen være på Twitter? Du ser folk som Ashton Kutcher som skriver «la Joe Paterno være i fred» og femten minutter senere, når du har tenkt mer, ville du antagelig ikke skrevet det samme».

LES OGSÅ: Koblet til tre damer på tre uker!