Brad Pitt og Jennifer Aniston:

- Clooney har ført dem sammen igjen i skjul

Ryktene sier at det tidligere ekteparet skal ha møttes i hemmelighet den siste tiden.

SLADDER-STORM: Se og Hørs reporter i Hollywood, Kjersti Flaa, gir deg de store snakkisene fra USA den siste uken før påske. Video: Kjersti Flaa, Se og Hør Vis mer
Publisert

LOS ANGELES (Se og Hør): Det gikk ikke mange øyeblikkene etter at Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (46) annonserte at de skulle gå hver til sitt, før ryktebørsen begynte å spekulere i en gjenforening mellom henne og Brad Pitt (54).

Aniston og Pitt var som kjent et av Hollywoods aller heteste ektepar på starten av 2000-tallet, og etter at han forlot henne til fordel for Angelina Jolie (42), har duoen på mange måter vært myteomspunnet.

I løpet av den drøye måneden som har gått siden bruddet mellom Aniston og Theroux ble offentliggjort, har den amerikanske kjendispressen virkelig mesket seg med saken.

Et av de nyeste ryktene som svirrer om «trekantdramaet» Aniston, Theroux og Pitt, er at det tidligere ekteparet skal ha møttes i skjul flere ganger.

- Han oppmuntret Brad

Sladrebladet Star Magazine hevder at det er Brad Pitts «Ocean's 11»-kollega George Clooney (56) som har sørget for at Pitt og Aniston er i ferd med å finne tonen igjen.

- De har møttes i hemmelighet, sent på kvelden, og alt er takket være George, sier en kilde til bladet, og tilføyer:

- George var den første personen som ringte ham etter at ekteskapet med Angie imploderte. Etter at Jen og Justin annonserte bruddet sitt, oppfordret han Brad til å ta kontakt og gi forholdet deres en ny sjanse.

Kilden hevder videre at George Clooney, som selv er tvillingpappa og lykkelig gift med Amal Clooney (40), har tenkt på å gjenforene de to eksene helt siden bruddryktene rundt Aniston og Theroux begynte å svirre.

  • Øverst i artikkelen kan du se video om ukens store snakkiser i Hollywood!
STJERNETRIO: Brad Pitt, hans daværende kone Jennifer Aniston og George Clooney avbildet sammen i lystig lag under en Giorgio Armani-visning i Milano sommeren 2001. Foto: AP/ NTB scanpix
STJERNETRIO: Brad Pitt, hans daværende kone Jennifer Aniston og George Clooney avbildet sammen i lystig lag under en Giorgio Armani-visning i Milano sommeren 2001. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

- Ble kjørt hjem til Jen

Angivelig skal Clooney dessuten ha stått bak Pitt og Anistons første, hemmelige møte etter at «Friends»-stjernen ble singel.

Det skal ha funnet sted lørdag 3. mars, dagen før årets prestisjefylte Oscar-utdeling ble arrangert i Hollywood.

Ifølge Star Magazine var både Clooney og Pitt gjester på en privat førfest til Oscar-utdelingen i Beverly Hills, før ting utviklet seg:

- Planen var å stikke bort til Jens hus etterpå for en siste drink, men selvsagt skulle George bare slippe av Brad, påstår kilden videre.

Angivelig skal 49-åringen til og med ha sendt livvakten sin for å plukke opp Clooney og Pitt på festen, slik at han kunne kjøre dem hjem til villaen hennes i Bel Air.

I videoen øverst i artikkelen forteller Se og Hørs reporter i Hollywood, Kjersti Flaa, at Star hevder at George Clooney altså «spiller Kirsten Giftekniv» mellom de to eksene.

Imidlertid påpeker hun at Star Magazine har brukt et gammelt kyssebilde av Aniston og Pitt på forsiden sin, slik at leserne skal tro at de nylig er blitt tatt på fersken ...

- Bare oppspinn

Og etter alt å dømme bør man nok ta Star Magazines påstander med en god klype salt.

Den amerikanske kjendispressen har som kjent gått av skaftet etter bruddet mellom Aniston og Theroux, men de to har imidlertid holdt fullstendig tett om situasjonen den siste måneden.

Gossip Cop melder at saken er fullstendig falsk, og nettstedet skriver at ikke navngitte representanter for både Clooney og Pitt har forsikret dem om at historien ikke har rot i virkeligheten.

Det bør også nevnes at Jennifer Aniston og Justin Theroux trolig forutså at kjendispressen kom til å kaste seg over bruddet deres, med både liv, lyst - og god fantasi.

Da de to annonserte bruddet sitt i februar, uttalte de nemlig blant annet at de valgte å kunngjøre skilsmissen «i et forsøk på å redusere ytterligere spekulasjoner».

LES OGSÅ: Røper hvorfor hun ikke tok ektemannens etternavn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer